DEBAT:

"Trafikplanlægning er ikke et nulsums-støjpræmie-bingospil"

Anders Koch, Markstien 3, Farum

Man kan lave trafikplanlægning på en begavet måde. For eksempel som anvist i Kommunens Trafikhandlingsplan, der foreskrev at lede trafikken hurtigst muligt til det primære vejsystem som er bygget til at håndtere trafikken.
Og man kan lave det mindre heldigt - som Lars Carpens valgte det i Trafikplan for Farum Nordby - ved at lede trafikken på omvejskørsel i nabobebyggelserne og derved øge antallet af støjpræmier i det lokale trafikbingospil.
Havde man fulgt trafikhandlingsplanen, ville de enkelte boligområder, uden at dele støjpræmier ud til andre, have kunnet køre ud af henholdsvis Kasernekrydset, rundkørslen og Frederiksborgvej. Og Trevangsvej kunne have været en grøn promenade mod markerne. Venstre ville (men turde ikke sige det højt) lave en ny fordelingsvej til at betjene byudvikling langt nord for Trevangsvej. Og sådan blev det. Den udvidede Trevangsvej er nu den overflødige rest af en megaloman byudviklingsfantasi på størrelse med f.x. Ribe. Lars Carpens påstår, at det var økonomien, der gjorde, at man ikke valgte løsningen, som lå lige til det 4. højreben i rundkørslen.  
Det er lige så sandt, som hans gentagne påstand om at amtet ikke tillod det fjerde ben. Gå hjem og vug Trump. Fake news er vores opfindelse.

Publiceret 08 February 2017 03:52

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV