DEBAT:

"Fotovognen på Frederiksborgvej"

Carsten Belmark, Kirke Værløsevej 43, Værløse

Jeg synes simpelthen, at det er forkasteligt at fotovognen står der som en pengemaskine, når skiltningen kan misforstås, for der er rigtig mange bilister bl.a. mig selv som har fået bøder lige præcis der ud for Cirkel-K tanken, man kommer kørende på Frederiksborgvej under Fiskebækbroen mod Farum hvor der er en hastigheds grænse på 60 km/t.

Ca. 25 m. før Cirkel-K tanken står der et byskilt, men bilisterne tror jo stadig at man må køre 60 km/t. da man kan se ca. 100 - 150 m længere fremme står 60 km/t igen lige efter krydset ved Q8 tanken.

Så det vil sige at man skal sænke farten på en strækning på 150 m til 50 km/t. når man køre mod Farum. Og når man kommer kørende fra den anden side, så bliver der også kørt 60 km/t da det står lige før krydset og ca. 50 m frem så kan man se det længere fremme ned mod Fiskebækbroen at man må køre 60 km/t det er fuldstændigt absurd.

Det kan  kun være til gavn for Politiets pengemaskine.

Ps. Jeg vil lige nævne at jeg altid selv overholder fart grænser og i det hele taget færdselsloven. Dette er min første bøde i snart 45 år.Publiceret 18 July 2017 07:00

SENESTE TV