DEBAT:

"Høringen om kommuneplanen må forlænges med to uger"

Preben Sandberg Pettersson (A), Vestre Allé 35, Værløse

Efter at vi har lyttet til furesøborgerne er det vores indstilling, at høringsfristen for indsigelser til kommuneplanen for Furesø skal forlænges med yderligere to uger. Det vil vi foreslå i byrådet.
Høringen har været drøftet hen over sommeren og det er kommet frem, at det har været svært at få udleveret kopi af kommuneplanforslaget på bibliotekerne. Det er der nu rettet op på.
Læs også: Sæt kryds i kalenderen: Borgermøde om ny kommuneplan
Kommuneplanforslaget kan nu udleveres i kopi på bibliotekerne i Furesø. Det er dog et omfattende værk, og mange sider at forholde sig til, hvorfor det er hensigtsmæssigt at sikre, at der er tid nok til læsning og eventuelle bemærkninger for alle.
Vi sætter stor pris på borgerinddragelse. Vi vil lytte grundigt ved borgermødet 31. august og høringssvarene vil blive gennemlæst nøje. Borgerinddragelse er vigtig, så vi sammen kan udvikle en en rigtig god kommuneplan for de næste 4 år i Furesø.

Lene Munch Petersen (A), Lone Christensen (A) og Preben Sandberg Pettersson (A), medlemmer af miljø-, plan- og teknikudvalget, Furesø Byråd. “

Publiceret 13 August 2017 06:10

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV