DEBAT:

"Furesø, stop kriminaliteten"

Jakob Karter (V), Ryetvej 31. 2.tv, Værløse

Vi skal værne om vores by og passe på hinanden. Vi skal stå sammen om det gode, om det nære og om det smukke i livet.
Venstre i Furesø finder det dybt bekymrende at helt almindelige borgere må døje med kriminalitet og indbrud. Men endnu værre er det, at politiet ikke har ressourcer til at sætte ind over for forbryderne. Alle borgere har krav på, at kriminalitet og indbrud tages seriøst af politiet og efterforskes.
Furesø borgere skal kunne færdes i sikkerhed på gaden uden at blive overfaldet eller røvet.
Furesø Kommune skal sætte pres på banderne og sætte en stopper for at de kan misbruge velfærdssamfundets goder til at understøtte deres kriminelle aktiviteter. Derfor skal kommunen hurtigt og effektivt hunne håndtere konkrete sager, hvor der er mistanke om, at bandemedlemmer, uretmæssigt modtager offentlige ydelser.
Samtidig skal kommunen sætte ind overfor bandemedlemmer, der uanfægtet af, at de ikke betaler deres gæld til det offentlige, f.eks. leaser luksusbiler eller på andre måder fører sig frem med statussymboler. Det skal være slut med den økonomiske kriminalitet hvor de kriminelle tørrer deres regninger af på almindelige borgere.
I Venstre vil vi indbruddene og kriminaliteten til livs og styrke politiets indsats, skal herfra lyde en opfordring til at sætte et kryds ud for liste V ved det kommende valg.

Publiceret 17 August 2017 14:33

SENESTE TV