DEBAT:

Furesø Avis svarer på den manglende levering af aviser mange steder

Kære Anne-Marie Kristiansen
Tak for dit indlæg. Jeg er først og fremmest glad for at høre, at du savner at få lokalavisen, men det er rigtig beklageligt, at det er på baggrund af svigtende levering. Læs indlægget fra Anne-Marie Kristiansen her
Det er desværre ingen hemmelighed, at der er flere områder i Furesø, hvor FK Distribution, der står for at bringe vores aviser ud, har store udfordringer med at klare opgaven. Politikens Lokalaviser, som Furesø Avis er en del af, arbejder dog på højtryk for at få styr på det, så avisen kan komme ud, som den skal. 
Indtil da vil jeg bede dig - og alle andre - der oplever svigtende levering af avisen om at give os besked. Enten via funktionen herinde på hjemmesiden eller ved at sende en mail til redaktion@furavis.dk, så skal vi nok sende det videre til rette modtager. I mailen skal navn, adresse og telefonnummer fremgå. 
Hvis leveringen af avisen svigter, så er det muligt her på furesøavis.dk at læse avisen som e-paper (se billedet herunder), ligesom det er muligt at hente den på Farum Bytorv og i MENY samt i Kvickly på Værløse Bymidte. 
De bedste hilsner,
Helene Holm Stolle, områderedaktør 
 

I den røde ring finder man ugens avis som e-paper

I den røde ring finder man ugens avis som e-paper

Publiceret 03 November 2017 13:42