DEBAT:

"På hat med borgerne?"

Af
Heidi Storck (H) medl. af Byrådet (H)

Bringetoften 18

Jonstrup

D. 20/8-15 blev det besluttet at undersøge om der kan være boliger på Widexområdet. Som led i borgerinddragelsen skulle der tages kontakt til berørte virksomheder og andre interessenter.

Ikke en eneste gang siden 2015 er Widexgrunden behandlet politisk. Heller ikke selvom regionens miljøundersøgelser for længst er overstået.

Hvad er der så sket? Er den nærliggende grundejerforening blevet kontaktet af kommunen? Er Widex blevet kontaktet af kommunen? Er nabovirksomhederne blevet kontaktet af kommunen?

Det spurgte jeg forvaltningen om, dagen efter til Widexgrundens skæbne blev bragt op på Erhvervs-og Industriforeningens valgmøde d. 26/10-17. I går fik jeg svar. Nej lød det. På tredje år er en vedtagen borgerinddragelse om Widexgrunden altså endnu ikke ført ud i livet. Og det uden at udvalg eller byråd er orienteret.

Vi må konstatere, at borgerinddragelsen ikke kun halter, der hvor folk råber højest. Sådan skal det ikke være. Borgerdialog skal have prioriteret i alt plan og miljø-arbejde. Lokallisten H vil arbejde for at det konkret indgår i kommunens strategi.

Som Benny Andersen en gang sagde: “Det er på tide.” Det er på tide, at byrådet letter på hatten og sysematisk begynder at vise borgernes synspunkter lidt respekt.Publiceret 19 November 2017 01:00

SENESTE TV