Det er meget svært at se en fornuftig begrundelse for opførelse af denne bygning, når der i forvejen findes flere tomme erhvervslejemål i bymidten, skriver Michael Stæger i dette læserbrev.

"Bifrost er af mange årsager ikke bedre egnet til børnehave end Kildehuset", skriver Klaus E. Olsen, der er formand for skolebestyrelsen på Solvangskolen i Farum. Modelfoto

DEBAT: "Helt useriøst at flytte Kildehuset til Bifrost"

Klaus E. Olsen, skolebestyrelsesformand

Heldigvis er der stor uenighed i det politiske udvalg om flytningen af børneinstitutionen Kildehuset til Bifrost og heldigvis har Berit Torm og Helle Vallentin stået fast på et nej.

Det er desværre ikke seriøst, når udvalget formand, Bettina Ugelvig Møller siger, at tingene er undersøgt, og at en flytning skulle være den rigtige løsning. Tværtimod. Forældre, skolebestyrelser, FFO, politikere, embedsmænd har nu i to år deltaget i jeg ved ikke hvor mange såkaldte byggekabalemøder, visionsmøder, etc. og alle møder peger i den samme retning: Bifrost er af mange årsager ikke bedre egnet til børnehave end Kildehuset.

Det gælder både selve bygningen, udendørsarealerne og så den uheldige sammenblanding, at de vil skulle dele udendørsareal med en FFO. Drop nu de planer og følg både personalets og forældrenes ønsker. Og så er parkeringsforholdene for forældrene ved Bifrost håbløse eller ikke-eksisterende.

Vi har i årevis gjort kommunen opmærksom på dårlige trafikforhold ved Solvangskolen, men dem har man ikke ønsket at løse. Hvis man nu ovenikøbet tilføjer en hel børneinstitution, vil der opstå trafikalt kaos. Det er en ommer, Bettina!

Publiceret 14 June 2018 05:00