Bettina Ugelvig Møller (A) er slet ikke i tvivl om, at Bifrost har flere og bedre rammer for institutionsbørnene en Kildehuset.

Bettina Ugelvig Møller (A) er slet ikke i tvivl om, at Bifrost har flere og bedre rammer for institutionsbørnene en Kildehuset. Pressefoto

DEBAT: Det er seriøst ment, at Bifrost har bedre rammer end Kildehuset

Bettina Ugelvig Møller (A), Nørrevænget 61, Værløse

I et debatindlæg her i avisen mener Klaus E. Olsen, at jeg siger useriøse ting om Kildehusets mulige placering i Bifrost.

Det er bestemt seriøst, når jeg peger på, at Bifrost inde og ude har flere muligheder end Kildehuset. Rammerne i Bifrost er mere regulære og kan bruges mere fleksibelt. Legepladsen rummer spændende muligheder - den er kuperet, der er en lille skov, der er åbne arealer. Noget Kildehuset ikke har. Så jo jeg mener bestemt og helt seriøst, at en flytning af Kildehuset til Bifrost er den rigtige løsning.

Er det så en uheldig sammenblanding, at de skal dele legeplads med en FFO? Det er ikke meningen, at de skal dele legeplads. Der findes hegn, det kan sættes op. Når det er sagt, så håber jeg, at Kildehuset, hvis det rykker til Bifrost, får adgang til FFO’ens legeplads fra tid til anden - når det giver mening. Hvem ved? Måske der endda kunne opstå nye relationer? Måske de kunne besøge hinanden? Jeg ser ikke en uheldig sammenblanding.

Bifrost er ikke egnet til dagtilbud. Nej...ikke som det står i dag. Bifrost er i sagens natur indrettet til ældre børn, da den oprindeligt er tiltænkt ældre børn. Det skal der tages højde for ved en renovering.

Ikke eksisterende parkeringsforhold og kaos ved Solvangskolen - det lyder rigtig træls. Der lægges op til, at parkering kan foregå på Ryttergårdsvej, hvor man må parkere i den ene side af vejen samt på de andre p-pladser i området. Handicapparkeringspladsen ved Solvangskolen kan dog komme i brug, hvis forældre, bedsteforældre eller børn med fysiske handicap bliver brugere af Bifrosts lokaler - en ting der er utænkelig i Kildehuset.

“Det er en ommer, Bettina.” Det kan være Klaus - det tager byrådet stilling til. Og uanset udfaldet og uanset placering vil jeg arbejde konstruktivt med Kildehuset.

Bettina Ugelvig Møller - A. Formand i Udvalg for dagtilbud og familier, næstformand i Udvalg for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv, medlem af Udvalg for skole og ungdomsuddannelse

Publiceret 18 June 2018 00:00

SENESTE TV