Temafoto.

Temafoto.

DEBAT: Manglende fiber på Ryttergårdsvej

Bjarne Hansen, Ryttergårdsvej 117, 3520 Farum

Hver dag bombaderes man med reklamer fra teleselskab om, at de nu kan levere 100 eller 1000 Mbit fiber i dit område. Bredbåndspuljen har hjulpet mange i udkantsdanmark, og kører man fra Farum mod Ganløse, eller bare ud på landet, kan man se disse orangefarvede fiberkabler over alt.

Men hvordan får vi fiber inde i Farum, f.eks på Ryttergårdsvejvest for Farum Gydevej. Her kan man via tjekditnet.dk konstatereat man har glemt ca. 9 parceller ud til Ryttergårdsvej. Kan vi også søge bredbåndspuljen?

Jeg har i flere år rettet henvendelser til YouSee, Waoo, Hiper, Fibia, Stofa, Kviknet, Dansknet og FullRate, men alle er totalt ligeglade, og ingen formår bare at estimere et årstal for hvornår vi kan skifte 20/2 Mbitkobber linje ud - som ofte kun er 10/1 Mbit - til fiber.

4G mobilløsning er tjekket ud, men desværre ikke helt stabil nok. Så - kunne disse leverandører blot skrive en op - eller estimere at de kommer i 2022, ja så havde vi noget at se frem til og så behøvede vi ikke se på deres reklamefis om, at de nu kan levere fiber i "dit område".

Publiceret 02 November 2018 15:00