Foto: Miriam Nielsen / Røde Kors

Foto: Miriam Nielsen / Røde Kors

DEBAT: Røde Kors siger tak for donationer

Af
Tine Sahlgren

formand for Røde Kors i Furesø

Det har været et rigtig godt år i Røde Kors-butikken i Værløse. Igen i 2018 har vi rundet de to millioner kroner og det er et imponerende resultat. Det skyldes ikke mindst de mange donationer, der kommer fra borgerne - stort og småt - næsten alt kan sælges.

Ind imellem har der også været interessante donationer. Vi fik eksempelvis doneret en søofficeruniform, som kom i vinduet med et marinemaleri og hurtigt blev solgt. Vi fik doneret et stereoskop med billeder i en meget fin æske, hvor der mellem billederne lå et brev fra 1906 fra Laura Jacobsen, Brygger Jacobsens hustru, til barnebarnet Poula. Med denne donation henvendte vi os til Carlsberg Museet og fik en meget fin pris for donationen, som måske nu havner på museet.

De mange donationer og flittige frivillige er med til at skabe den store omsætning, og vi kan altid bruge flere frivillige. Så hvis nogle af læserne har lyst at være med i vores hyggelige fællesskab, er de hjertelig velkomne til at henvende sig i butikken på Værløse Bymidte.

Publiceret 15 January 2019 12:00

SENESTE TV