Claus Wlather Jensen er administrerende direktør og stifter af Change of Scandinavia, der de kommende dage sætter fokus på organdonation.Arkivfoto: Stig Tolderlund
Claus Wlather Jensen er administrerende direktør og stifter af Change of Scandinavia, der de kommende dage sætter fokus på organdonation.Arkivfoto: Stig Tolderlund
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokal virksomhed vil redde liv: Tag stilling til organdonation

Lingerivirksomheden Change of Scandinavia, der har hovedkontor i Farum, sætter fokus på organdonation

Katrine Schwab Rolver, praktikant
Om organdonorforeningen 7 Liv

Foreningen ønsker, at alle danskere automatisk skal blive organdonorer, når de bliver 18 år.

Foreningen har en vision om at fjerne ventelisterne til organtransplantation ved at sikre at der er nok organdonorer

 

 

Det handler om organdonation, når Farum-virksomheden Change of Scandinavia, i den kommende tid åbner dørene til deres outlet på Rugmarken. Virksomheden har nemlig indgået et samarbejde med organdonorforeningen 7 Liv. 

Change of Scandinavia  har valgt at donere 30% af omsætningen til organdonation på tre udvalgte dage. Målet er få folk til at tage aktiv stilling til spørgsmålet om organdonation.

Fik du læst: Nils og Kaja fra Værløse gav operaen liv: Nu har de udgivet en bog om deres livsværk 

 ”Vi vil meget gerne sætte lys på debatten om organdonation og have flere til at tage aktiv stilling, for på den måde at få nedbragt ventelisterne for organdonation og i sidste ende redde flere liv. I bund og grund handler det om, at fokusere på de liv, der kan reddes ved at flere vælger at donere deres organer”, fortællerAnette C. Thomsen, der er branddirektør,  i Change of Scandinavia.

Outletdagene, hvor 30 procent af overskuddet går til foreningen 7 Liv er i morgen lørdag den 3. februar mellem klokken 10 og 16, og mandag og tirsdag den 5. og 6. februar mellem klokken 12 og 20.  

 

 

Publiceret: 02. Februar 2018 13:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt