Marianne Rosenvold er netop blevet valgt som formand for Danske Handicaporganisationer i Furesø. Arkivfoto
Marianne Rosenvold er netop blevet valgt som formand for Danske Handicaporganisationer i Furesø. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Marianne Rosenvold er ny formand for de handicappede

Danske Handicaporganisationer i Furesø har valgt Marianne Rosenvold som ny formand på deres årsmøde, som blev holdt for nylig.

Et af de temaer, der er særlig fokus på er øget tilgængelighed, og Marianne Rosenvold håber, at politikerne fortsat vil have fokus på tilgængeligheden.

"Det er vigtigt, at alle borgere har lige mulighed for at deltage i vores lokale samfundsliv", siger den nyvalgte formand og forklarer, at det er en forudsætning, at der er adgang til bygninger og udearealer for mennesker med handicap.

Fik du læst: Rumænsk kvinde stjal tyggegummi for 2.000 kroner

 

En typisk udfordring med tilgængelighed er trapper, og her er det ikke kun mennesker i kørestol, der vil have glæde af øget tilgængelighed.

"Den unge mor med barnevogn eller den ældre borger, der er dårligt gående vil også nyde godt af at kunne deltage i et møde, hvor der er nem adgang til mødelokalet", siger Marianne Rosenvold, der håber, at byrådspolitikerne også fremover vil være med til at sikre, at alle borgere kan have et aktivt liv og gøre brug af kommunens mange gode tilbud.

Danske Handicaporganisationer i Furesø er en sammenslutning af lokale handicaporganisationer, der arbejder politisk for et samfund, hvor personer med handicap på lige fod med alle andre medborgere har retten til fuld og lige deltagelse i samfundslivet.

Publiceret: 13. Februar 2017 07:48

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!