Der skal nok lyde vilde pigehvin, når boybandet Pagefour går på scenen ved Furesøbad lørdag aften. Pressefoto
Der skal nok lyde vilde pigehvin, når boybandet Pagefour går på scenen ved Furesøbad lørdag aften. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nedtællingen er begyndt: På fredag går det løs med Furesø Festival

Masser af sjov for børnene, god musik og hygge på stranden. Det er ingredienserne når den første Furesø Festival finder sted i weekenden

 Forventningens glæde er stor hos de to initiativtagere til Furesø Festivalen, værløsedrengene Jakob Seierø og Benny Buxbom. I de her dage er de i fuld gang med at gøre rammerne klar ved Furesøbad, for fredag morgen den 1. september går klokken 10 går det løs med den gratis børnefestival.

Læs også: Festivalarrangører: "Det er en drengedrøm, der er blevet til virkelighed"

Det er Silja Okking, der styrer løjerne, og der bliver masser af sjov for de mindste med både musik og andre aktiviteter - og ikke mindst et besøg af den evigt populære Sebastian Klein.

Når børnefestivalen slutter, begynder aftenens beach party for de unge og voksne. Her er der masser af god musik helt frem til efter midnat.

“De bliver super hyggeligt, og vi håber på masser af god stemning i sandet”, siger de to arrangører, der altid har haft en drøm om at udvide vejfesten hjemme i Værløse til én stor byfest, som festivalen nu bliver.

Boyband, Robbie og Zididada

Lørdag er dagen, hvor festivalen topper. Programmet begynder allerede helt familievenligt klokken 12.30 med Børn to be wild og Onkel Reje-show klokken 14.

Når klokken bliver 17 skal byens teenagepiger nok finde vej til scenen, for her går boybandet PageFour på scenen.

Musikprogrammet er stort hele lørdagen med masser af variation lige fra shubidua-syng-med til Robiie Williams Jam. Aftenen slutter af med et brag klokken 23, når Zididada går på scenen - og hvem husker ikke den fest, som Jimmy Colding sørgede for sidst, da han optrådte ved aftenåbent på Værløse Bymidte for år tilbage.

Publiceret: 28. August 2017 07:55
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt