Initiativtager til en skaterpark på flyvestationen, Rasmus Bogø, er en glad mand. Her er en sammen med sine børn Ella og Laurids på skaterbanen på Refshaleøen. Privatfoto
Initiativtager til en skaterpark på flyvestationen, Rasmus Bogø, er en glad mand. Her er en sammen med sine børn Ella og Laurids på skaterbanen på Refshaleøen. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nik & Jay støtter lokal skaterpark: Se hvor stort beløbet blev

Rasmus Bogø, der er initiativtager til skaterparken på flyvestationen, er glad og stolt over tilskuddet fra Nik & Jay-koncerten

Af Anne Lønstrup

”Det er en god start. Vi er rigtig glade og stolte over, at Nik & Jay lavede deres koncert til gavn for det her projekt. Jeg havde ikke hørt fra kommunen om beløbet, før du fortæller mig det, men 53.000 kroner er en god start, også selv om der er langt op til de små tre mio. kroner, vi skal bruge til projektet.”

Læs også: Nik & Jays støtte til skaterpark skaber glæde 

Sådan lyder det fra Rasmus Bogø, da han får nyheden om, at overskuddet fra Nik & Jay-koncerten i efteråret ifølge kommunen lyder på 53.000 kr.oner De penge er nemlig øremærket til en ny skatepark i Furesø, som Rasmus Bogø gik i gang med at realisere tilbage i 2016.

Facebookgruppen 'Furesø Skatepark' har godt 1.200 medlemmer. Der er nedsat en arbejdsgruppe på fem personer, som siden 2016 har været i dialog med kommunen, og som i løbet af 2017 intensiverede arbejdet på at skaffe fondsmidler og sponsorer i lokalsamfundet. Initiativtagerne er netop nu ved at oprette en støtteforening.

Læs også: Se billederne: Lålålålålå.....drengene fra Værløse væltede Galaksen 

”Vi forventer, at også kommunen går ind og støtter økonomisk. Det her projekt kræver en indsats fra alle parter, og politikerne vil jo gerne skabe gode rammer for de unge i kommunen. Jeg tror, at en skatepark vil være til gavn for alle i Furesø og omegn. For når der er noget at lave for de unge, øges sandsynligheden for, at de bliver på det rette spor,” siger Rasmus Bogø. Han er selv vokset op i Værløse og arbejder i dag som forretningsudvikler i it-konsulentfirma.

Han fortæller, at kommunen og initiativtagerne ønsker, at skateparken kommer til at ligge på Flyvestationen. Her er mange ting i gære, og så ligger den centralt for Kirke Værløse, Jonstrup, Hareskov og Værløse.

Fik du læst: Furesø kan noget med de unge - det skal fejres på onsdag 

Ideen om Furesø skal have sin egen skatepark, fik Rasmus Bogø, da han sammen med sine to børn besøgte en skatebane på Refshaleøen.

”Der så jeg den omsorg, som de større børn viste de små begyndere. Det positive fællesskab blev jeg ramt af, og jeg tænkte, 'Tænk, hvis man kunne skabe en skaterbane i Furesø!'”

 

Publiceret: 28. Januar 2018 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Furesø Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt