Den nye apoteker på Farum Apotek, Vural Kocak, søgte apoteksbevillingen i Farum, fordi han fandt udfordringen spændende.
Den nye apoteker på Farum Apotek, Vural Kocak, søgte apoteksbevillingen i Farum, fordi han fandt udfordringen spændende.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny apoteker med masser af idéer

Farum Apotek skal være mere tilgængeligt for kunderne og yde endnu bedre service, siger Vural Kocak

Vural Kocak startede 1. maj som ny apoteker på Farum Apotek på Farum Bytorv 69, og han har masser af spændende idéer og initiativer med sig.

“Farum Apotek skal være mere tilgængeligt for kunderne og yde en endnu bedre service,” siger Vural Kocak og fortsætter:

“Som et resultat af dét mål vil vi til efteråret begynde at holde lidt længere åbent, nemlig til kl. 16.00 i stedet for til kl. 14.00 om lørdagen.”

Der er mange andre nye tiltag på vej, fortæller Vural Kocak:

“Hen over sommeren vil apoteket lancere en 'click & collect'-mulighed via apotekets hjemmeside, så kunderne kan bestille og købe håndkøbsprodukter hjemmefra og så komme og hente dem på apoteket. Man vil også via hjemmesiden kunne chatte med os i åbningstiden.”

“Til efteråret vil vi begynde at holde borgermøder om aftenen, eksempelvis med fokus på demens og andre emner og med oplægsholdere udefra. Det er tanken, at folk skal tilmelde sig arrangementerne på forhånd.”

“Vi vil også have fokus på sundhedsydelser: Man vil kunne få en gratis medicin-samtale, hvis man har fået ny medicin eller er blevet diagnosticeret med en ny lidelse.”

Vural Kocak oplyser, at Farum Apotek desuden vil tilbyde ydelser, der skal betales for, blandt andet måling af blodtryk og blodsukker.

“Endelig har vi fået nye produkter, bl.a. til hudpleje, på hylderne. Og så tænker vi på at modernisere apoteket hen ad vejen,” siger den nye apoteker.

Farum og Lynge Apoteksudsalg hører sammen og har i alt 15-20 ansatte. Vural Kocak har arbejdet 12 år på apoteker, herunder har han været leder for to andre apoteker.

Publiceret: 16. Juni 2017 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Furesø Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt