Gymnasieeleverne fra Marie Kruse var i weekenden på coachingkursus i Værløse Golfklub.

Gymnasieeleverne fra Marie Kruse var i weekenden på coachingkursus i Værløse Golfklub.

Den næste generation af ledere varmede op på coachingkursus

I næste uge løber årets Kids Volley Skolestævne af stablen, og i den anledning forberedte over 30 gymnasieelever sig i lørdags på at være ledere for en dag

Når årets Kids Volley Skolestævne løber af stablen fra den 26. april til 3. maj er næsten 2500 af Furesøs 2.-6. klasses elever med sammen med et stort antal lærere og frivillige, og alle er så småt ved at varme op til begivenheden. Det gælder også mere end 30 gymnasieelever fra Marie Kruses Skole, der i lørdags forberedte sig på en helt særlig måde. De har nemlig engageret sig i et "Leder-For-En-Dag"-initiativ, hvor de aflaster kommunens lærere i coach-rollen under KidsVolley stævnet.
I weekenden har de været i gennem et coachingkursus i Værløse Golfklub under ledelse af leder-coach Michael Frost og sponsoreret af Ledernes Organisation, afdeling Nordsjælland. Og i mandags blev der fulgt op med foredraget "Jeg vil være chefen!" i auditoriet på Marie Kruses Skole.
Mogens W. Brolin, der er initiativ-tager til "Leder-For-En-Dag", forventer sig meget af samarbejdet mellem Farum Volleyball Klub, Marie Kruses Skole og Furesø Kommune omkring KidsVolley stævnet.
"Jeg tror, at initiativet kan sikre, at endnu flere af kommunens elever får motion, sjov og sundhed fremover. Stævnet er vokset med ekstra 500 deltagende elever hvert år siden 2006, og det er en stor glæde", siger han.

Publiceret 20 April 2010 07:40