Susanne Pihl Hansen, her med to elever fra 3.klasse, håber som medlem af skolebestyrelsen, at farverne kan bredes ud til hele skolen.

Susanne Pihl Hansen, her med to elever fra 3.klasse, håber som medlem af skolebestyrelsen, at farverne kan bredes ud til hele skolen.

Farver på resten af skolen, tak

Mulighederne for at brede kulørerne ud på resten af skolen bør undersøges, mener både forældre og lærere

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Et flot og farverigt lokale på skolen er da en god ting. Men hvad med resten af skolen?
På Hareskov Skole har de fået blod på tanden, efter succesen med 3. klassernes andenpræmie i konkurrencen "Farvernes ABC", der endte med et stærkt forandret og farvelagt lokale.
For nu skærer de øvrige, generelt trist udseende lokaler på skolen endnu mere i øjnene, og det bør der gøres noget ved, mener både forældre og lærere.

Beregninger

"Jeg synes, der skal mere lys på, at det her er en arbejdsplads for 700 børn og 60 lærere," siger Susanne Pihl Hansen, mor til et barn i 3. klasse og medlem af skolebestyrelsen.
"Derfor vil det være en god idé at gå i gang med nogle beregninger på hvad det vil koste at få renoveret lokalerne. Skolen har lidt penge, og så kunne vi se nærmere på hvor meget vi kan klare, og hvor meget vi skal forhøre os om i kommunen. Det burde jo være på deres bord."
Hun understreger, at hun kun taler på egne vegne, da hun ikke kender den øvrige bestyrelses holdning til sagen.
Connie Adamsen, lærer i 3.b. og også medlem af skolebestyrelsen, håber også, at et arbejde kan sættes i gang:
"Der er brug for en overordnet vedligeholdelses-plan for skolen."

Publiceret 03 June 2010 03:30

SENESTE TV