Årets torsk, Elisabeth Dalsgaard fra Farum Dans havde taget den tidligere førstedame, Anne Mette Rasmussen, med til torskegilde tirsdag aften.

Årets torsk, Elisabeth Dalsgaard fra Farum Dans havde taget den tidligere førstedame, Anne Mette Rasmussen, med til torskegilde tirsdag aften.

Anne Mette Rasmussen bakkede årets torsk op

Tirsdag aften blev årets torsk, der trods navnet er en pris i den positive forstand, delt ud. Og den gik til Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime, Farum Dans

Af
Helene Stolle

Da Furesø Erhvervsforening tirsdag aften mødtes til årets torskegilde, var det en særlig aften, for erhvervsforeningen kunne nemlig fejre 120 års jubilæum. Det blev da også bemærket men ellers var fokus mere rettet mod de smukke omgivelser, som aftenens gilde fandt sted i. Det var nemlig The Waters at The Scandinavian - restauranten ved den nye og stort anlagte golfklub - der dannede rammen om årets torskegilde.

Fokus var dog også på, hvem der skulle blive årets torsk. En pris, der gives til en person, der har gjort sig særlig bemærket i Furesø Kommune i det forgangne år. Den hæderfulde pris og den medfølgende fiskestang gik til Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime, Farum Dans.
Siden hun startede sin danseskole i de gamle barakker på Farum Kaserne i 2001, har hun formået at udvikle og udvide sin forretning - ikke bare til glæde og gavn for sig selv men også for mange børn og voksne i kommunen.
"Hun er ikke en iværksætter i traditionel forstand, men udover at drive sin forretning forstår hun også at markedsføre sine ideer internationalt", lød ordene fra erhvervsforeningens formand, Jørgen Torm, der dermed hentydede til det koncept, Elisabeth Dalsgaard står bag, Ballroom-fitness, og som er solgt til både England og Tyskland samt til den danske fitnesskæde, FitnessDK.

Førstedamen var med

Selvom Farum Dans er dansk, har Elisabeth Dalsgaard udvidet med en ekstra lille udenlandsk filial. Den ligger i NATOs hovedsæde, og det er den tidligere førstedame, Anne Mette Ramussen, der er blevet udlært Ballroomfitness-instruktør og står bag holdene der.

"Og de synes, at det er rigtig skægt", fortalte Elisabeth Dalsgaard med et stort smil, inden hun gav en opvisning på sin dansekunnen sammen med en anden underviser fra Farum Dans, Esbern Schüler-Hansen.

Publiceret 10 November 2010 11:44

SENESTE TV