Lørdag var der liv og glade dage i Farum Arena, da Swingtime holdt sommeropvisning. Arkivfoto - senere på dagen bringer vi her på Furesøavis.dk friske fotos fra opvisningen. .

Lørdag var der liv og glade dage i Farum Arena, da Swingtime holdt sommeropvisning. Arkivfoto - senere på dagen bringer vi her på Furesøavis.dk friske fotos fra opvisningen. .

Farum Arena Swingede med Swingtime

Den lokale danseskole sluttede sæsonen af med opvisning i Farum Arena. Mere end 1000 mennesker deltog

 Der var fuldt program og dermed masser af dans for enhver smag i Farum Arena, da den lokale danseskole, Swingtime med Elisabeth Dalsgaard i spidsen holdt sommeropvinsing i lørdags.
De yngste dansere på to år viste stolt forældre og bedsteforældre, at man sagtens kan danse, selvom det måske er med sut i munden og med ble i bagen. De mindste dansere vakte stor jubel hos det glade publikum.
"Publikum er altid fantastisk til vores opvisninger", fortæller Elisabeth Dalsgaard og understreger, at hun er meget stolt af alle sine dansere.
"Men jeg også stolt af publikum. De sidder time efter time og klapper taktfast med af alle hold. Det er en sand fornøjelse at stå og styre dagens program. Alle er så glade og der bliver både klappet, sunget og danset med på tilskuerpladserne. Det gør mig meget glad", siger hun.
Succes med drengehold
Elisabeth Dalsgaard fortæller, at danseskolen har haft stor succes med at oprette rene drengehold.
"Vi har hip hop kun for drenge. Her har piger ingen adgang, og drengene får lov at være drenge. De kaster håndtegn og drejer rundt på gulvet", siger hun og fortæller, at efter et af drengeholdene havde lavet show lørdag, blev det fædrenes tur.
"Seks ?frivillige? fædre indtog dansegulvet og skulle vise et sejt move!! Vinderen gik hjem en hoodie hættetrøje fra Hummel med Swingtimes logo. Det var et kanon sjovt indslag, og alle fædrene gav den gas og viste, at også seje fædre kan danse", fortæller Elisabeth Dalsgaard.
Det særlige indslag har inspireret Elisabeth Dalsgaard til at lave et rent mandehold, når sæsonen starter op igen til august.
"De skal selvfølgelig ikke danse rundt med hinanden, men de skal træne break og elektric boogie og andre seje ting", siger hun og understreger, at det vigtigste er, at de skal have det sjovt og få en god fysisk træning.
"Jeg håber, mange mænd i alle aldre – fædre eller ej – tager udfordringen op og er klar på denne nye ide", smiler Elisabeth.
Ingen ferie
Selvom dansesæsonen nu har pause frem til midt august, betyder det ikke sommerferie for Elisabeth Dalsgaard og hendes instruktører.
"Nej nej, vi har masser på programmet. Vi har vores populære sommerskoler i uge 27 og 28, og vi har også danseuger nede på Club La Santa her i løbet af sommeren. Og så er der pt. travlt med at lave det nye efterårsprogram færdigt. VI har også masser af opvisninger. Vores dygtige dansere skal bl.a. optræde på Plænen i Tivoli og til Børnehjælpsdagen. Så der er nok at tage sig til, inden vi igen er klar med masser af dans på danseskolerne", lyder det energisk fra Elisabeth Dalsgaard.
Selv glæder hun sig meget til sæsonstart men også til den store oplevelse, der venter, når hun til august drager til Sydafrika. Her er hun blevet booket til at undervise danse og aerobics instruktører i Johannesburg i hendes eget koncept, Ballroom Fitness.

hhs

Publiceret 14 May 2012 11:33

SENESTE TV