Flotte så de ud. De første jordbær fra Rokkedyssegård, der onsdag blev leveret til restaurant Grøften i Tivoli.

Flotte så de ud. De første jordbær fra Rokkedyssegård, der onsdag blev leveret til restaurant Grøften i Tivoli.

Rokkedyssegård-bær i Grøften

Traditionen tro leverede Rokkedyssegård sæsonens første jordbær til restaurant Grøften i Tivoli

Af
Helene Stolle

Smilene var fremme, da Lisbeth Toft Christensen fra Rokkedyssegård i Kirke Værløse kunne levere sæsonens første jordbær til restaurant Grøften i Tivoli. Det skete i onsdags 16. maj.
"Det er rigtig godt, for vi trænger til danske jordbør og sommer", lød det fra køkkenchef Søren Lützen, da han tog imod de røde bær.
Trods det ustadige og kølige forårsvejr lover Lisbeth Toft Christensen fra Rokkedyssegård, at jordbærsæsonen nok skal blive god i år.
"Jordbærrene modner langsomt i år, men lidt mere sol og varme skal nok give en god sæson", siger hun.
Prisen for de første jordbær var 10 kr. pr. gram, altså 1000 kr. pr. kilo.

Solen skinnede, da Lisebeth Toft Christensen fra Rokkedyssegård i Kirke Værløse afleverede de første jordbær til restaurant Grøften i Tivoli. Her er det køkkenchef, Søre Lützen, der tager imod.

Solen skinnede, da Lisebeth Toft Christensen fra Rokkedyssegård i Kirke Værløse afleverede de første jordbær til restaurant Grøften i Tivoli. Her er det køkkenchef, Søre Lützen, der tager imod.

Publiceret 18 May 2012 08:03