Lisbeth fra Rokkedyssegård og Torsten Vildgaard og René Redzepi fra Restaurant Noma i jordbærmarken

Lisbeth fra Rokkedyssegård og Torsten Vildgaard og René Redzepi fra Restaurant Noma i jordbærmarken

Noma-kokke i jordbærmarken

To chefkokke besøgte Rokkedyssegårds jordbærmarker

Hvide jordbær eller røde jordbær. Jordbær i det salte eller søde køkken. Korona jordbær eller Polka jordbær. Der var den rene jordbærsnak, da chefkokkene Rene Redzepi og Torsten Vildgaard i dag besøgte Rokkedyssegårds jordbærmarker.
I de kommende uger er det højsæson for jordbær, og så kommer jordbær på menuen på Restaurant NOMA. Sæsonens råvarer og det nordiske er omdrejningspunktet på NOMA, og det skal være det bedste af det bedste.
"Vi er stolte af igen at blive valgt som leverandør af jordbær til verdens bedste restaurant" siger Lisbeth Toft Christensen fra Rokkedyssegård og glæder sig over, at jordbærerne på friland smager særlig godt i år, fordi det kølige vejr har givet en langsom modning.

Publiceret 22 June 2012 08:00

SENESTE TV