Farum Miniguns i nervepirrende finale

Drengene fra Farum deltog i Mini Cup, og efter en nervepirrende finale hev de sejren hjem

Det var lidt af en gyser da de unge drenge fra Farum forleden vømmede Mini Cup finale i Kastrup svømmehal. Farum var på forhånd storfavoritter til at løbe med sejren, men det skulle ikke blive helt så let. En sejr med kun 3 tiendedele af et sekund gjorde finalen til en nervepirrende en af slagsen.
Igennem hele stævnet havde Farum hård konkurrence med Sigma og også Kvik Kastrup meldte sig på banen. Inden holdkapperne, som de sidste løb, var Farum for første gang i stævnet foran pointmæssigt. Så det hele skulle afgøres på holdkapperne.
Så skete det værst tænkelige - en diskvalifikation på 4x100m holdmedley, som gjorde finalen til en sand gyser. Dette kunne have kostet sejren, men heldigvis var Farum forberedt, og havde taget reserverne med til netop en situation som denne. Det hele afhang af hvor mange point der var at give af.
Drengene på 4x100m fri svømmede som lyn og torden for at skaffe endnu flere point inden den nervepirrende omsvømning af 4x100m holdmedley med Malthe Letting på bryst i stedet for Philip Greve, en udskiftning der kostede ca 25 sekunder. Malthe gjorde hvad han skulle og svømmede en personlig rekord med 12 sekunder, så nu var det kun op til dommerne at udregne pointene.
Minutterne inden præmieoverrækkelsen var nervepirrende og stemningen var trykket, men også spændt. Det viste sig at de 3 podiepladser blev afgjort inden for 34 point, hvilket er ufatteligt tæt. Kvik Kastrup på 3. pladsen med 4890 point, kun 24 point op til 2. pladen, som gik til Sigma med 4914 point. Farum fik 4924 point, og vandt dermed Mini Cup finalen med kun 10 point, hvilket svarer til ca. 3/10 af et sekund set over alle løb.
Træner Claus Buus udtaler: "Aldrig har jeg som træner oplevet noget så tæt i en holdkonkurrence. En suveræn flot sejr til de unge stjerner fra Farum, der her sender et signal om, at Farum pt har det stærkeste drengehold i årgangen 98 og yngre. Det er denne pokal et tydeligt bevis på".
Holdet bestod af: Christian Sejr Aagaard, Daniel Christian, Thomas Bech, Philip Greve, Mathias Elmholdt, Mads Jørner, Lasse Skovrup Kriegel, Magnus Grundesen og Malthe Letting.


Publiceret 21 December 2012 08:46

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV