Susanne Stage er life & business coach. Privatfoto.

Susanne Stage er life & business coach. Privatfoto.

Kunsten at kommunikere og blive forstået

Life- og business coach, Susanne Stage fra Farum, giver foredrag i Kirke Værløse Husmoderforening på torsdag

"For at kunne kommunikere sig selv ud til omverdenen, skal man vide, hvad man selv står for", siger Susanne Stage, der i særlig grad interesserer sig for og arbejder med med kommunikation, coaching og ledelse, herunder feminint lederskab af andre og af sig selv.
Hun siger også: "Alt hvad jeg har lyst til, kan lade sig gøre".
De fleste vil have erfaret, at det man siger ikke bliver forstået eller bliver opfattet på en hel anden måde, end man havde tænkt sig. Især i samtaler med det modsatte køn - eller med chefen, kolleger etc. Men man kan lære at kommunikere, så man bliver forstået, også uden at gå på kompromis med sig selv.
Susanne Stage er cert. Life & Business Coach, uddannet hos Sofia Manning, Manning Inspire Coachuddannelse, i 2009, og er derudover også uddannet kognitiv parterapeut hos Joan Ørting og cand. psyk. & kognitiv terapeut Kristian Eli Andersen, således at coaching og kognitiv terapi går hånd i hånd.
Susanne Stage har egen virksomhed i Farum, Stage Developmen - Reaching Next Level.
Foredraget er arrangeret af Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening og finder sted på Den Gamle Skole i Kirke Værløse torsdag 31. januar kl. 19.30. Der tages entre.


Publiceret 28 January 2013 14:56

SENESTE TV