"Just woke up. It was not a dream. The trophy is still here next to my bed; 'IFS presenter price 2013'.. Wauww! I am honoured and proud! It all sure feels like a dream. Thank you", skrev Elisabeth Dalsgaard søndag morgen på sin Facebook-profil dagen efter, at hun havde modtaget den hæderfulde pris i fitnessbranchen. Privatfoto.

Elisabeth Dalsgaard modtog fornem hæder i Blackpool

Verdens øjne indenfor fitnessbranchen blev endnu en gang rettet mod Elisabeth Dalsgaard og hendes koncept Ballroom Fitness. Denne gang fordi hun modtog prisen 'Presenter of the year'

Af
Helene Stolle

Stoltheden er ikke til at tage fejl af, og man forstår det godt. Elisabeth Dalsgaard, der er kvinden bag Swingtime-danseskolen i Farum og en række andre byer i Danmark, har nemlig netop modtaget en hæderfuld pris i fitnessbranchen. Det skete ved den årlige convention i Blackpool i England, hvor mere end 7.000 fitnessinstruktører mødes, inspireres og lærer af hinanden.
"Jeg har altid drømt om at danse i Wintergarden (stor og meget smuk hal i Blackpool, der også huser en af sportsdansens grand slam-turneringer, red.), men i år underviste jeg der. Og endda i mit helt eget koncept. Det er stå stort", fortæller Elisabeth Dalsgaard og fortsætter:
"I lørdags sluttede conventionen af med en kæmpe gallamiddag, og det var her fitnessbranchens 'Oscars' skulle uddeles. Der blev givet mange forskellige priser - bedste personlige træner, bedste nye marketingsidé og til sidst blev prisen 'Presenter of the year' uddelt, og den fik sørme lille mig", fortæller hun stolt.
Prisen blev givet til Elisabeth Dalsgaard med begrundelse i udviklingen af konceptet 'Balroom Fitness', som fitnesbrancen mener, bliver globalt.
"Det er ret vildt. Indenfor de næste seks måneder skal jeg undervise i Sydafrika, England, Holland og Spanien, så jeg kommer for alvor omkring med konceptet", siger Elisabeth Dalsgaard og lægger ikke skjul på, at den hæderfulde pris nu har sat endnu mere fokus på hendes navn og det danseinspirerede fitness-koncept.
"Jeg har da også fået mange  henvendelser fra andre lande allerede, så det er meget spændende", siger hun glad og tilfreds.
Her i Furesø kan man også komme i form med Ballroom Fitness - læs mere på Swing-time.dk

Publiceret 27 March 2013 11:24

SENESTE TV