Miljørigtige produkter skåner naturen. Det sætter Kirke Værløse & Omegns Husmoderforening fokus på 24. april (Foto: Scandinavian Stock Photo).

Miljørigtige produkter skåner naturen. Det sætter Kirke Værløse & Omegns Husmoderforening fokus på 24. april (Foto: Scandinavian Stock Photo).

Miljørigtig hverdag i fokus

Foredrag om blandt andet biologisk nedbrydelig rengøringsmidler

Kirke Værløse & Omegns Husmoderforening inviterer til arrangement om miljørigtig hverdag på Den Gamle Skole i Kirke Værløse onsdag den 24. april kl. 19.30.
"I dag ved de fleste, at det er en god idé at undgå kemi i kosten samt i hjemmet til rengøring, personlig pleje m.v. Men tankegangen er ikke ny. I 1959 startede to amerikanere et firma ved navn Amway, idet de havde en vision om at hjælpe andre mennesker og om at producere og sælge rene varer til forbrugerne. Således anvendes fx mariehøns til at bekæmpe bladlus. Siden er virksomheden vokset betydeligt og produkterne er i dag også tilgængelige i Danmark" siger Charlotte Sølnner Hernø, formand for husmoderforeningen.
Anne Marie Algreen-Ussing, der i sit civile liv er vicepolitikommissær, deler Amways vision og kommer denne aften ud for at fortælle om Amway og demonstrere en lang række af produkterne, for eksempel miljørigtige og biologisk nedbrydelige rengøringsmidler, shampoo, vaskepulver, personlig pleje samt også fødevarer som kaffe, te med mere.
"Vi kan således alle være med til at passe på vores miljø",? siger Anne Marie, der derudover også gerne vil hjælpe andre mennesker.
Det vil være mulighed at få yderligere information og for at bestille varer.  Der vil blive serveret kaffe og kage.

Publiceret 14 April 2013 00:00

SENESTE TV