Nilla Nielsen fra Sverige er en af de sangerinder, der kan opleves i Galaksen onsdag 17. april Kl. 20.00.

Nilla Nielsen fra Sverige er en af de sangerinder, der kan opleves i Galaksen onsdag 17. april Kl. 20.00.

Ladies' night i Galaksen

Temaaften med sangerinder onsdag 17. april

Ladies´ Night i Galaksen er en årligt tilbagevendende koncert, hvor Galaksen inviterer upcoming sangerinder til at give deres bud på det næste store hit.
I år er det onsdag 17. april Kl. 20.00. Ladies Night er et koncept, der byder på sangerinder, der typisk har været en del af en masse både store og små projekter på den danske musikscene og nu er klar til at stå på scenen med egne sange og egen musik. I år kan man foruden opleve tre sangerinder med et strejf af international klasse, nemlig dansk-mauritianske Tania Viit, dansk-svenske Nilla Nielsen og Rikke Lie, der henter sin inspiration i musikalske rødder langt fra Danmark.
Tania Viit skriver og synger på dansk – og de stærke, spindelvævs-fine sange er både dybe og mundrette hints til kaos og kærligheden i den danske sjæl. Tanias debutalbum ?Isbrud? udkom i november 2012 og hun barsler allerede nu med en opfølger.
Nilla Nielsen er, udover sangerinde og sangskriver, også producer og hun har masser på hjerte og hele fem albums med i bagagen - det seneste, ?Så nära?, udkom i sommeren 2012 og er Nillas første album helt på svensk. I 2013 indspiller Nilla på ny og denne gang både i Sverige og Danmark.
Nilla Nielsen henter gerne sin inspiration fra store stjerner som U2, Alanis Morissette, Bob Dylan og Tracy Chapman hvilket flere gange har resulteret i et personligt mix af rockede ballader og indiepop.
Det er første gang vi byder velkommen til en kunstner med svenske sange i kufferten, og vi er sikre på, at Nilla er et rigtig godt valg til netop denne aften i Galaksen.

Et frisk pust

Rikke Lie er et skønt frisk pust på den danske musikscene – hendes musik tager udgangspunkt i den vestlige sangskriver-tradition og henter inspiration fra afro/caribisk og jazz.
Rikke Lie og hendes band turnerer for tiden med albummet ?Hearts Beats & Blood?. Ved koncerterne vil man kunne opleve vokalt nærvær, personlige historier, smittende rytmer, glimt i øjet og den blanding af melankoli og noget opløftende, som også kendetegner reggae og afro.
Rikke er endnu ikke kendt af den brede offentlighed, men talentet har udmøntet sig i et superb debutalbum fra 2004, ?Style of Glamour? og vi kan kun vente i spænding på opfølgeren ?Heart Beats & Blood? efter singlen ?Flashback?, hvor hun synger sammen med Tchando Embalo, der også medvirkede år tilbage på Hanne Boels ?Dark Passion?. Nummeret "Flashback" blev bl.a. playlistet på P4.
Udover Rikke Lie på vokal og guitar består bandet af Preben Carlsen, Danmarks afro-guitarist nr. 1, fra Mozambique Isildo Novela på bas, Dawda Jobarteh på kora og cajun samt Zoltan Csörsz Jr. på trommer.
Rikke er uddannet sanger fra Rytmisk Musikkonservatorium, har rejst med sin musik musikken i Vestafrika og Caribien og været yderst aktiv i sangskrivermiljøet (Club Junction). Hun har spillet koncerter i mange forskellige konstellationer med sin egen musik og spillet med mange herboende afrikanske musikere.
Billetter til Ladies? Night kan købes på www.billetlugen.dk og i Fona.
Yderligere informationer: www.galaksen.dk / www.facebook.com/galaksen

Tania Vitt er også med. Hendes debutalbum kom i november 2012.

Tania Vitt er også med. Hendes debutalbum kom i november 2012.

Publiceret 15 April 2013 09:00

SENESTE TV