Alle fortalte historier ved stor kulturevent

Eventdagen "Alle har en historie" havde historier, musik, fodbold og vægkunst

Der blev fortalt historier i stor stil i lørdags på den tidligere Bybækskole gennem historiefortælling, musik, fodbold og vægkunst.

Den populære reggae-stjerne, Wafande, fortalte historier gennem sin musik og sang, og fik både børnefamilier og unge til at synge og gynge med på "Uartig" og "Lang vej hjem".
Koncerten med Wafande afsluttede eventdagen Alle har en historie. I løbet af dagen havde perkussionisten Alfonso Correa og jazzmusikeren Thomas Clausen, musikskolens sambaorkester og bandet Meet the Beat samt den lokale rapper, Alexander, med sin rapskole omsat deres historier til musik og sang.

Historiefortælleren Steiner tryllebandt både børn og voksne med sine historier. Og Jørgen Doctor, der tidligere har arbejdet som lærer på Bybækskolen, lod, sammen med tidligere elever, væggene tale, og skoleminderne blive omsat til vægkunst.

Sjov lørdag

Og i Bybækhallen afsluttede en flok drenge denne sæsons historie af ?Sjov Lørdag? med en fodboldturnering og sjove præmier.
KAB, Furesø Boligforening, Farum Midtpunkts Kebab, Foreningen Forglemmigej og Ungdomsklubben Kilden bidrog også til samarbejdet om at gøre eventdagen en realitet. Et samarbejde projektleder Cathrine Kyø Hermansen takker for.
?Eventdagen markerede samtidig startskuddet på et længerevarende projekt, hvor beboere fra Farum Midtpunkt inviteres til at fortælle deres historier,? fortæller Cathrine Kyø Hermansen, der til daglig er leder af Furesø Museer og Immigrantmuseet.
Ud over museerne deltager Furesø Bibliotekerne, Farum Kulturhus, Furesø Musikskole, Skovhuset og Furesø Fritid og Idræt i projektet, som er en del af kulturaftalen KulturMetropolØresund.

Sangeren Wafande besøgte kommunen og sang blandt andet

Sangeren Wafande besøgte kommunen og sang blandt andet "Uartig" og "Lang vej hjem".

Publiceret 23 April 2013 10:00

SENESTE TV