Lars Carpens (V) er godt tilfreds med, at kultur-, idræts- og fritidsudvalget indstiller, at byrådet godkender en kunstgræsbane til Hareskov IF.Arkivfoto.

Lars Carpens (V) er godt tilfreds med, at kultur-, idræts- og fritidsudvalget indstiller, at byrådet godkender en kunstgræsbane til Hareskov IF.Arkivfoto.

Politisk udvalg:

Godkend kunstgræs-bane til Hareskov IF

Ved næste byrådsmøde skal byrådet beslutte, om der skal etableres en kunstgræsbane i Hareskov. Lars Carpens (V) er ikke i tvivl. "Selvfølgelig skal vi sige ja til det", siger han

Af
Helene Stolle

Furesø Kommune har fået mulighed for at fremrykke anlægsinvesteringer for op til 14 millioner kroner i dette år, og det vil komme borgerne tilgode på flere områder.
Ved et sidste møde i kultur-, fritids- og idrætsudvalget besluttede medlemmerne at indstille byrådet til at arbejde for en kunstgræsbane i Hareskov.
"Det har længe været et ønske i Hareskov IF, og det er også et af mange punkter på den prioriteringsliste, som Furesø Idrætsråd (FIR) har udarbejdet, fortæller Lars Carpens (V), der er medlem af kultur-, fritids- og idrætsudvalget.
Ifølge Lars Carpens er der ingen tvivl om, at byrådet bør godkende udvalgets indstilling om en kunstgræsbane til Hareskov IF.
"En sådan bane, skal kunne benyttes af mange klubber i Furesø Kommune. Det vil være en bane, der kan være med til at tage presset af kunstgræsbanen i Værløse, og som i vinterhalvåret også kan tage noget af presset fra haltiderne til den indendørs fodbold. Dermed vil det være en investering, der vil gavne mange, og som ligger godt i tråd med Venstres ønske om at prioritere idrætslivet højt", siger Lars Carpens.

Et af mange skridt

Med et så aktivt idrætsliv, som Furesø har, er der tryk på faciliteterne. Værløse-delen er spændt hårdest for, og det er da også denne del af kommunen, der i første omgang prioriteres.
"En kunstgræsbane i hareskov skal derfor ses som et af mange skridt i den rigtige retning", siger Lars Carpens og understreger, at det helt store skridt for at forbedre idrætslivets muligheder er etablering af en ny idrætshal.
"Der er al mulig grund til at glæde sig over udvalgets beslutning om en ny kunstgræsbane. Det er et rigtig godt eksempel på, hvor effektivt et udvalg kan arbejde, når der samarbejdes på tværs af partiskel", lyder det fra Lars Carpens, der samtidig understreger, at banen vil være en økonomisk forsvarlig løsning til glæde for mange borgere.
"Der er al mulig grund til - i denne sag - at rose formanden for kultur-, idræts- og fritidsudvalget, Helle Katrine Møller (R) for at have bakket op og bringere sagen videre til afstemning i byrådet", siger Lars Carpens.

Publiceret 13 May 2013 10:25

SENESTE TV