Martin William Behbahani, der er salgs- og marketing director i Farum-virksomheden Scandinavian Micro Biodevices er stolt over virksomhedens eksport til MExico. Arkivfoto.

Martin William Behbahani, der er salgs- og marketing director i Farum-virksomheden Scandinavian Micro Biodevices er stolt over virksomhedens eksport til MExico. Arkivfoto.

Furesø-virkesomhed roses for eksportfremgang

Scandinavian Micro Biodevices, der har hovedkontor i Farum, har succes med nye eksportmarkeder

Af
Helene Stolle

I Farum ligger hovedkontoret for Scandinavian Micro Biodevices, SMB, der producerer og sælger højteknologis laboratorieudstyr til dyrlæger i hele verden. Virksomheden omsætter for mere end 30 millioner kroner årligt, og den har siden 2007 haft en årlig vækstrate på godt 40 procent.
Ved et netop afholdt konference om eksport til Mexico, arrangeret af Udenrigsministeriet, blev Furesø-virksomheden fremhævet på grund af sin eksport til netop Mexico.
"Mange store danske virksomheder er allerede tilstede i Mexico, men de mindre virksomheder holder sig væk. Det er ærgerligt. Heldigvis er der enkelte gode eksempler på det modsatte, og SMB er en af dem. De har har nemlig taget fat på Mexico og benyttet sig af starthjælp fra Eksportrådet", fortalte Pia Olsen Dyhr på konferencen.
"Mexico er ikke et let marked, men vi er lykkedes gennem hårdt arbejde, tålmodighed og konstant support og synlighed. Det er de faktorer, der er nøgeln til succes", forklarer Martin William Behbahani, der er salgs- og marketing director i SMB.
"Jeg er selvfølgelig glad for dem fremgang, vi har opnået på de nye eksportmarkeder. Nøglen til langsigtet succes er en kombination af yderlige effektivisering af vores produktionsfaciliteter i Farum kombineret med en styrket indsats overfor de nye markeder", lyder det fra Ole Kring, der er adm. dirktør i SMB.

Publiceret 13 June 2013 09:35

SENESTE TV