Frederik Siem Pedersen blev dansk mester

Farum Svømmeklub satte sit præg ved de Danske Mesterskaber på langbane, der fandt sted i Bellahøj Svømmestadion

Det blev til mange gode resultater for Farum Svømmeklub ved de Danske Mesterskaber på langbane, der netop er blevet afviklet i Bellajhøj Svømmestadion.
Hos seniorerne blev det på sprintdistancen, 50m fri, til et flot Dansk Mesterskab til Frederik Siem Pedersen. Han sprintede fra konkurrenterne og vandt med knap et halvt sekund ned til nummer to. En stor margin i en disciplin, som ofte afgøres på hundrededele af sekunder.
Farums danske rekordholder i 50m bryst, Niklas Hedegaard, svømmede en bronzemedalje hjem i 200m individuel medley. Han kom på førstedagen til skade med både hold i ryggen og en forstuvet finger, hvilket satte sit præg på placeringerne. Han kom dog udover den ene medalje hjem med tre 4. pladser.
Årgangssvømmere i fin stil
Stævnet var udover DM for seniorerne også DM for årgangssvømmerne. Her lykkedes det for Philip Greve født i 1998, at blive Dansk Årgangs Mester i 100m brystsvømning.
Daniel Christian, også fra 1998, blev den store medaljesluger med 1 sølv- og 2 bronzemedaljer.
Derudover blev til hele 3 medaljer, 1 sølv og 2 bronze, til drengene i holdkapperne. De fire deltagere var her Philip Greve, Daniel Christian, Mads Steen Petersen og Lars Breum Hansen.
"Farum Svømmeklub havde mange flere deltagere med end de nævnte medaljetagere. Farum Svømmeklub kunne som eneste klub stille med tre hold i drengenes medley-holdkap, så der står mange svømmer i kø for at sikre arverækkefølgen fremadrettet", siger Lars Bo Petersen, der er eliteansvarlig i Farum Svømmeklub.

De fire 3-dobbelte medaljetagere i holdkap. Fra venstre er det Mads Steen Petersen, Lars Breum Hansen, Daniel Christian og Philip Greve. Privatfoto.

De fire 3-dobbelte medaljetagere i holdkap. Fra venstre er det Mads Steen Petersen, Lars Breum Hansen, Daniel Christian og Philip Greve. Privatfoto.

Publiceret 16 July 2013 09:29

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV