Nordisk Mesterskab til Farum-svømmer

Daniel Christian fra Farum Svømmeklub er blevet nordisk mester i 200 meter bryst

To svømmere fra Farum Svømmeklub var repræsenteret på det danske årgangslandshold, som netop har været til Nordiske Årgangsmesterskaber i Reykjavik på Island. De to svømmere var 15-årige Daniel Christian og 15-årige Philip Greve.
Mesterskabet var for årgangssvømmere, drenge i alderen 15-16 år og pige 13-14 år.
På trods af at de to drenge altså var blandt de yngste i feltet, så lykkedes det for Daniel Christian at vinde i 200m brystsvømning og blive nummer to på både 200m og 400m individuel medley. Dermed kunne det unge stortalent fra Farum tage fra Island med en guld- og to sølvmedaljer.
Philip Greve fik en 3. plads og dermed en bronzemedalje i 100m brystsvømning, en disciplin som han vandt ved de netop afholdte Danske Årgangsmesterskaber.
Grundlaget for de flotte præstationer skal findes i, at de to svømmere har stor fokus på deres teknik frem for bare at fokusere på at svømme langt.
"Vi har en tro på, at vi får svømmere, der er mere langtidsholdbare, når vi ikke brænder dem ud, inden de bliver voksne", fortæller Lars Bo Pedersen, der er eliteansvarlig i Farum Svømmeklub.
"Vi vil gerne have, at svømmerne fortsætter karrieren, indtil de når deres fulde potentiale omkring de 25 år", lyder det endvidere fra Lars Bo Pedersen.
hhs

Publiceret 24 July 2013 09:25

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV