Der blev danset og løftet vægte ved weekendens Fitness Festival i FarumArena - og smilt og grinet. Foto: Helene Holm Stolle.

Der blev danset og løftet vægte ved weekendens Fitness Festival i FarumArena - og smilt og grinet. Foto: Helene Holm Stolle.

Fokus på sundhed og glæde

Weekendens store fitness-festival, der løb af stablen i Farum Arena, satte fokus på både sundhed og glæde

Af
Helene Stolle

Hallerne i Farum Arena sydede både lørdag og søndag af glade deltagere ved den store Fitness Festival.
Deltagerne samlede inspiration fra udenlandske og danske fitnessinstruktører, hørte foredrag om kost og den sunde livsstil og fandt inspiration i den store messehal, hvor 40 udstillere stod klar med råd og vejledning omkring kosttilskud, motionstilbehør, træningsredskaber og alt hvad den verden ellers tilhører.

Tilfredse instruktører

“Det har været to fantastisk dage, hvor vi har haft mulighed for at nå ud til en masse mennesker”, lyder det fra en af de mange deltagende instruktører på festivalen, Dennis Thomsen, der sammen med sin hustru, Tina, har bragt den indisk inspirerede træningsform, Masala Bhangra, til Danmark.
Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime i Farum var en af arrangørerne af festivalen, og weekenden igennem havde hun mere end travlt.
“Der er sindsygt meget at se til, men folk er glade og de får givet alle deltagere og besøgende en god oplevelse. Det er herligt”, sagde hun og høstede roser fra borgmester Ole Bondo ved den officielle åbning lørdag formidag.
“Elisabeth er en driftig forretningskvinde, og vi i kommunen er glade for, at hun fik rykket festivalen til Furesø. Vi vil gerne have sunde borgere”, sagde han og afslørede, at han selv var på jagt efter håndvægte og noget proteintilskud.
“Jeg skal jo være i form til valgkampen”, lød det fra borgmesteren med et glimt i øjet.

Publiceret 30 September 2013 14:05

SENESTE TV