Elisabeth Dalsgaard, indehaver af Swingtime, er lykkelig for sine mange dansere. Søndag var der julebal i Farum Arena, hvor mere end 1200 dansere og tilskuere deltog. Arkivfoto.

Elisabeth Dalsgaard, indehaver af Swingtime, er lykkelig for sine mange dansere. Søndag var der julebal i Farum Arena, hvor mere end 1200 dansere og tilskuere deltog. Arkivfoto.

Juledans fyldte Farum Arena

Over 1200 tilskuere og dansere dansede søndag julen ind til Swingtimes årlige julebal i Farum Arena, hvor Julemanden også kom forbi

For 10 år i træk blev Swingtimes årlige julebal afviklet i Farum Arena. Dansere i alle aldre viste stolt forældre og bedsteforældre hvad de har lært i første halvdel af sæsonen. Og enkelte viste det til deres børn og koner. Det var nemlig sæsondebut for Swingtimes nyeste hold; Hiphop for mænd.
Fire herrer – nogle med børn der er elever på danseskolen – fyrede den af i bedste hip hop stil i jakkesæt og skjorte. De fire havde taget imod ejer Elisabeth Dalsgaards opfordring, da hun til sommershowet, bebudede at hip hop for mænd skulle prøves af efter sommerferien.
Hver tirsdag aften træner de nu, og der bliver svedt og grint, mens de lærer seje moves, der samtidig er hård fysisk træning. Holdet er kun for mænd, for kvinder har ingen adgang. Således følger holdene fint i trop med Swingtimes populære drengehold.
Da de fire herrer stod sammen på gulvet i Farum Arena søndag eftermiddag for at vise de 1200 fremmødte hvad de havde lært, ville klapsalverne ingen ende tage.
“Danseskolens mange børnehold leverede naturligvis også nogle meget flotte shows, jitterbugdanserne var fantastiske, vores konkurrencedansere var for vilde og viste igen hvorfor de hører til blandt landets bedste , de yngste på 2 år trodsede alle sommerfugle i maven og gav den gas på gulvet, balletpigerne viste teknik og ynde, hip hop drengene lavede de sejeste moves og breaks, mens MTV-pigerne gav den gas. Ja. alle hold gjorde det så godt, og gjorde mig fantastisk stolt”, siger Elisabeth Dalsgaard., der er indehaver af Swingtime.
Julemanden kom forbi
“Efter alle hold havde været på gulvet, havde det fantastiske team af instruktører sammensat et stort fælles afslutningsshow, hvor alle hold var på gulvet på én gang. Så fik vi for alvor udnyttet det store gulv i Farum Arena”, smiler Elisabeth Dalsgaard og fortæller, at det fælles show fik Julemanden til at kigge ind.
“Han havde både tid til at tale med børnene og dele godteposer ud”, fortæller hun endvidere og undlader ikke at fremhæve det store publikum.
“De er altid fantastiske til vores opvisninger, men i år var de en lille tand bedre. Der blev klappet af alle hold, og stemningen var helt i top dagen igennem”, siger ElisabethDalsgaard, der som afslutning på den lange dansedag delte julegaver ud til alle sine instruktører.
Danser helt op til jul
Selvom der nu er blevet holdt julebal, er der ikke juleferie endnu. Der danses nemlig helt frem til den 22. december, og allerede 6. januar skydes den nye sæson igang - også for helt nye elever.

hhs

Publiceret 17 December 2013 09:42

SENESTE TV