Hos Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening kan man høre en klinisk diætist fortælle om kosten og dens betydning for kræfter og energi. (Foto: Scandinavian Stock Photo).

Hos Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening kan man høre en klinisk diætist fortælle om kosten og dens betydning for kræfter og energi. (Foto: Scandinavian Stock Photo).

Fokus på sund kost

Klinisk diætist holder foredrag hos Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening

"Kvinde, pas dig selv...rigtigt godt" er titlen på et foredrag hos Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening tirsdag 28. januar klokken 19.30.
Det finder sted på Den gamle Skole i Kirke Værløse.
"At passe godt på sig selv er en god vane. I den retning har kost – og motion – en stor betydning for det daglige velvære, for livskvaliteten og for et godt helbred. Der er imidlertid i dag megen forvirring om, hvad det vil sige at spise sundt", hedder det fra arrangørerne.
De har fået klinisk diætist Jonna Sylow til at holde fordraget
Jonna Sylow vil komme ind på de relativt få områder, hvor det ”kan betale sig” at sætte ind, og hvor det er dokumenteret, at det har en god effekt på helbred, kræfter og energi, herunder kalk, D-vitamin og motion, som er vigtig på ethvert alderstrin.

Ofte kun justeringer

"Man skal sætte ind, hvor man får noget til gengæld, og det betyder, at det ofte kun er justeringer, der skal til for at få sundere måltider og en sundere hverdag".
Jonna Sylow vil også komme med en kort redegørelse om kostens betydning under sygdom og hvad man kan gøre for hurtigst mulig at blive rask.
Jonna Sylow har mange års erfaring som diætist på forskellige hospitaler samt som foredragsholder i en lang række sammenhænge. Der bliver mulighed for dialog og spørgsmål undervejs.
Der vil blive serveret kaffe og kage.
Man kan læse mere om foreningen på www.husmoderforening.dk

Publiceret 23 January 2014 00:00

SENESTE TV