Flere end 100 unge gymnasieelever brugte deres lørdag på at snuse til coachingens værktøjer. Foto: Helene Holm Stolle.

Flere end 100 unge gymnasieelever brugte deres lørdag på at snuse til coachingens værktøjer. Foto: Helene Holm Stolle.

Gymnasieelever på coachingkursus

Lørdag formiddag strømmedegymnasieelever fra Furesø og de omkringliggende kommuner ind i kantinen på Borupgaard Gymnasium. De skulle forberedes til deres roller som coaches ved årets Kidsvolley-stævne

Af
Helene Stolle

Når kalenderen viser uge 10 står der kidsvolley på skoleskemaet for flere tusinde børn fra Furesø Kommune og nabokommunerne. Det er nemlig her hver klasse fra 2.-6. klasse får hevet en dag ud af det vante skoleskema og i stedet skal dyste mod hinanden og andre på banerne i Farum Arena og Værløse Hallen. I år deltager flere end 3.500 børn.
Til at holde styr på de mange elever har flere end 100 gymnasieelever meldt sig under Projekt Frivillig, og de mødtes i lørdags til en dag med fokus på coaching-værktøjer.
Samlingen fandt sted på Borupgaard Gymnasium i Ballerup, hvor intiativtagerne til dagen og Kidsvolley-stævnet i Furesø, brødrene Mogens og Martin Brolin, havde allieret sig med otte coaches fra Furesø. Sammen skulle de introducere de unge for coachingen og værktøjer som aktiv lytning og spørgeteknikker.
Se film fra sidste års coaching-introdag her
"Det er fantastisk at se, at så mange unge mennesker gider at bruge en lørdag på det her. Jeg er fuld af beundring overfor dem", sagde Martin Brolin.
Frontfigur blandt de otte coaches var Michael Frost, der er certificeret coach og ham, der har uddannet de andre deltagende lokale coaches som var Jørgen Thyme, Lars Voldmester, Lise Andersen, Mogens Brolin, Tommy Kim Olsen, Winie Hillemann-Jensen, Yvonne Rejnhold Jensen og Helene Stolle, mens Martin Brolin var koordinator på dagen.
Læs mere om Michael Frost her

Publiceret 24 February 2014 14:34

SENESTE TV