14 medaljer i svømning

Succes for Farum Svømmeklub ved DM i Odense

De nyligt afholdte Danmarks Mesterskaber i svømning blev en kæmpesucces for Farum Svømmeklub. Ikke mindre end 14 medaljer blev det til, fem guld, fire sølv og fem bronze.
De fem danske mesterskaber blev fordelt med tre individuelle og to holdkapper.
23-årige Frederik Siem Pedersen blev den store medaljetager da han med to individuelle mesterskaber, et i 50m fri og et i 100m fri, samt deltagelse på begge de vindende holdkapper, 4x100m fri og 4x200m fri kom hjem med fire guldmedaljer i alt.
18-årige Kevin Witt Christensen fik sin første senior-guldmedalje i 100m ryg, han fik en bronzemedalje i 50m ryg og var deltager på begge holdkapper.

Helt forrygende

De to andre deltagere i guld-holdkapperne var 23-årige Anders Lie og 23-årige Niklas Hedegaard, som begge udover de to guldmedaljer, hver kom hjem med to sølv og en bronze.
Anders i 100, 200 og 400m fri, Niklas i 50, 100 og 200m bryst. Anders Lie er kvalificeret til august måneds EM på langbane i Berlin, og hans indsats til dette mesterskab var lidt præget af, at hans topning først er om en måneds tid.
Farums sidste medaljetager var den kun 16-årige dobbelte guldvinder fra forrige uges Årgangsmesterskaber, som præsterede det helt umulige, nemlig at komme hjem med to senior bronzemedaljer i 200m medley og i 400m medley.
”Det har været et helt forrygende DM, og trods de få deltagere kom Farum Svømmeklub ind på en meget flot 3. plads i medaljestatistikken”, udtaler klubchef Lars Bo Pedersen.
”Denne placering er nok overraskende for de fleste andre klubber, men vi har selv længe troet på, at vores individualiserede tilgang til træning ville føre til disse resultater. Dejligt at se, at det var den rigtige satsning".

Dansk mester i 50m fri og 100m fri, Frederik Siem Pedersen (tv) og dansk mester i 100m ryg, Kevin Witt Christensen.

Dansk mester i 50m fri og 100m fri, Frederik Siem Pedersen (tv) og dansk mester i 100m ryg, Kevin Witt Christensen.

Publiceret 10 July 2014 07:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV