Når Spejdernes Genbrug holder høstmarked plejer det at være et tilløbsstykke, som tusindvis af mennesker finder vej til. På lørdag 6. september sker det igen. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Når Spejdernes Genbrug holder høstmarked plejer det at være et tilløbsstykke, som tusindvis af mennesker finder vej til. På lørdag 6. september sker det igen. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Spejdernes høstmarked står klart

Der er traditionen masser af lækkert genbrug og underholdning, når Spejdernes Genbrug inviterer til høstmarked

Af
Helene Stolle

Den store hal på Havremarken bugner af genbrugsting, uanset om man er på jagt efter møbler, damaskduge, elektronik eller legetøj. Alt findes hos Spejdernes Genbrug, der på lørdag 6. september inviterer til det årlige høstmarked.
I den anledning spærres hele Havremarken af, for Spejdernes Genbrug rykker ud af den store hal og ud på vejen. Det samme gør de mange boder, der både byder på lækkerier og underholdning til store og små.
"Der bliver masser af boder for børnene med både 'det muntre køkken', fiskedam og snobrødsbageri, så de kan rigtig hygge sig, mens forældrene er på jagt blandt alle vores ting", siger Søren Ohlsen, der er formand for Spejdernes Genbrug og tilføjer, at der også vil være masser af spejdere til stede ved høstmarkedet, hvis der er nogen, der har lyst til en snak om, hvad spejderlivet egentligt er.
Almindeligvis er der gratis adgang hos Spejdernes Genbrug, men ved høstmarkedet tages der altid en beskeden entré i de to første timer af åbningstiden - og sådan er det også i år.
"Mellem klokken 10-12 koster det 20 kroner for voksne, mens børn kommer gratis ind. Efter klokken 12 er det gratis for alle", siger Søren Ohlsen og fortæller, at høstmarkedet traditionen tro ledsages af forrygende jazzmusik.
Det årlige høstmarked plejer at tiltrække tusindvis af gæster, og formanden forventer da også, at billedet bliver det samme i år.
"Vi håber da altid på, at der kommer masser af mennesker. Vi lægger i hvert fald op til, at dagen skal være en fest og et sted, hvor alle kan hygge sig nogle timer i løbet af lørdagen. Som en ekstra gestus har vores plade- og dvd-afdeling så mange film, at alle, der kommer mellem klokken 10-12 kan få udleveret en film på deres entrébillet", siger han.
Spejdernes Genbrugs høstmarked har åbent på lørdag 6. september kl.10-14.

null

Publiceret 01 September 2014 15:07