"Det er overvældende at opleve den store opbakning", siger Søren Ohlsen, formand for Spejdernes Genbrug i Farum. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Ferieoprydning:

Massive doneringer kom bag på Spejdernes Genbrug

Furesøborgerne har ryddet op og ud i løbet af sommerferien, og mange ting er blevet doneret til Spejdernes Genbrug

Af
Helene Stolle

Ferietid er ikke altid lig med afslapning og rejser til udlandet. I hvert fald ikke denne sommer. Her har rigtig mange furesøborgere nemlig haft travlt med at rydde op og ud i gemmerne. Det fortæller Søren Ohlsen, formand for Spejdernes Genbrug i Farum.
"Vi har modtaget rigtig mange gode ting og sager samt møbler i løbet af ferien. Særligt i den anden uge af skolernes sommerferie havde borgerne travlt. Her blev vores lille hus på Genbrugspladsen fyldt op fra dag til dag, hvilket betød, at nogle borgere blev nødt til at stille deres foræringer uden for vores hus", fortæller Søren Ohlsen og tilføjer, at vejret heldigvis i den uge var så godt, at ingen af tingene led skade af regn.
"Det har været helt overvældende at opleve den store gavmildhed fra borgerne. Vi havde naturligvis lavet en ferieplan for tømning af huset på Genbrugspladsen, men de mange foræringer kom lidt bag på os", lyder det fra Søren Ohlsen, der fortæller, at den frivillige indsats forstærkes næste år.
"Vi vil ikke ud i samme situation igen, hvor borgerne kan opfatte, at vi hos Spejdernes Genbrug ikke sætter pris på de mange varer, der bliver doneret til os. Jeg beklager meget, hvis nogen denne sommer har oplevet det sådan", lyder det fra Søren Ohlsen.
Du kan aflevere effekter lige fra bøger, legetøj, tøj, elektronik og møbler samt alt andet hos Spejdernes Genbrug på Havremarken hver tirsdag fra klokken 17 til 21 og søndage fra klokken 15 til 18. Derudover kan du dagligt aflevere dine effekter i det lille hus på Genbrugspladsen.

Publiceret 14 August 2015 09:15

SENESTE TV