REMA 1000 på Regimentsvej i Farum er blevet kåret til den bedste REMA-butik i landet. Foto: Martin Warming

REMA 1000 på Regimentsvej i Farum er blevet kåret til den bedste REMA-butik i landet. Foto: Martin Warming

Danmarks bedste REMA 1000 ligger i Farum

Købmand Tommy Hahn Sørensen og de 45 medarbejdere i REMA 1000 i Farum gør det godt - faktisk så godt, at den lokale REMA nu er blevet kåret til den bedste i hele landet

Af
Martin Warming

Martin Warming

Det blev købmand Tommy Hahn Sørensen og hans team fra butikken på Regimentsvej 2 i Farum, der løb med hæderen som Årets REMA 1000-butik. Butikken vandt foran 264 andre butikker, og skal det næste år gå forrest for discountkæden.
Kun små tre år efter at Tommy Hahn Sørensen slog dørene op til sin REMA 1000-butik på Regimentsvej 2 for første gang, kan han nu kalde sin butik for Danmarks bedste REMA 1000.
Kåringen fandt sted på REMA 1000's årlige Rigsmøde, hvor alle købmænd samledes til møde og fest. Butikken i Farum er blevet et centrum for lokalområdet og et stort trækplaster for pendlere. Det betyder, at butikken kunne lade sig kåre som Årets butik i REMA 1000.
"Det var en målsætning for mig at få titlen inden for de første fem år, og at jeg allerede nu kan kalde min butik for Danmarks bedste REMA1000 er fuldstændig fantastisk. Det er jo noget af det største, man kan opnå som købmand. Det er også en stor bekræftelse for mig i, at de gode gamle købmandsdyder stadig væk betaler sig at gøre sig umage med at efterleve", siger Tommy Hahn Sørensen, der tildeler en stor del af æren for butikkens nye titel til sine 45 medarbejdere.
"Uden et personale med stor tillid og respekt i deres arbejde havde vores butik aldrig vundet. De er i stand til at engagere sig i kunderne og deres behov og tager stort ansvar for butikkens daglige drift. For dem er det en selvfølge, at vores frugt og grønt altid er pænt og friskt, og at vi har et bredt udvalg af økologi. Den service giver glade kunder, og det kan man som købmand kun være stolt af", siger den lokale købmand.

Kransekage og bobler

34-årige Tommy Hahn Sørensen har en fortid i REMA 1000's moderselskab Reitan Convenience, hvor han blandt andet har været franchisetager i 7-Eleven og besiddet flere poster på 7-Elevens hovedkontor.
Kåringen som Årets butik bliver fejret torsdag den 29. oktober fra klokken 13 til 17, hvor Tommy sammen med kædens direktør Henrik Burkal og regionschef Bo Rønnest vil servere kransekage og bobler for kunderne. Derudover vil butikken have en række gode tilbud parat til sine kunder.

Købmand Tommy Hahn Sørensen modtog prisen på REMAs årlige 'Rigsmøde' forleden. Pressefoto

Købmand Tommy Hahn Sørensen modtog prisen på REMAs årlige 'Rigsmøde' forleden. Pressefoto

Publiceret 21 October 2015 09:36