Sydlejren er bare ét af de steder i Furesø, hvor der bliver mulighed for bofællesskaber. Arkivfoto

Sydlejren er bare ét af de steder i Furesø, hvor der bliver mulighed for bofællesskaber. Arkivfoto

Bofællesskabsmøde rykkes fra Værløse til Farum

120 mennesker har meldt sig til et opstartsmøde om bofællesskaber, og derfor rykkes mødet til større rammer

Af
Helene Stolle

På mandag den 9. november har Furesø Kommune inviteret interesserede borgere til et møde om opstart af bofællesskaber. Mødet skulle finde sted i caféområdet i Galaksen i Værløse, men på grund af et overvældende antal tilmeldinger, er mødet nu blevet flyttet til større rammer i Farum Kulturhus. Flere end 120 mennesker har nemlig tilmeldt sig mødet. 
På mødet bliver deltagerne introduceret til byudviklingsprojekter i Furesø, hvor der er mulighed for opstart af bofællesskab. Derudover fortæller en konsulent fra virksomheden 'Det grønne hus', hvordan en proces med udvikling af bofællesskaber kan forløbe.
I vinterens løb får deltagerne mulighed for at deltage i workshops, der går mere i dybden med emner som visioner for fællesskabet, ejerformer, projektbeskrivelse, livet i bofællesskabet, finansiering og udbudsmateriale under vejledning af professionelle rådgivere. Forløbene er gratis for deltagerne.
Den store interesse tegner godt for udviklingen af flere bofællesskaber i Furesø Kommune, som oplever en fortsat tilflytning og har flere attraktive boligområder under udvikling.
Har du lyst til at deltage i mødet, der altså finder sted på mandag den 9. november fra klokken 19.30 til 21.30 i Farum Kulturhus, kan du tilmelde dig på bme@furesoe.dk.
 
 

null

Publiceret 06 November 2015 11:20

SENESTE TV