Årets Leder i Furesø Kommune 2015 er Karina Ildor Jacobsgaard (midten) fra Hareskov Værløse Tennisklub. Til venstre ses klubbens formand, Annette Ohm. Foto: Helene Holm Stolle

Årets Leder i Furesø Kommune 2015 er Karina Ildor Jacobsgaard (midten) fra Hareskov Værløse Tennisklub. Til venstre ses klubbens formand, Annette Ohm. Foto: Helene Holm Stolle

Tennis-ildsjæl blev Årets Leder 2015

Karina Ildor Jacobsgaard fra Hareskov Værløse Tennisklub er blevet tildelt Året Leder-pris i Furesø

Af
Helene Stolle

Hvert år hædrer folkeoplysningsudvalget i Furesø to personer fra det lokale idræts- og foreningsliv. Priserne gives til personer, der har gjort sig særligt bemærket eller har gjort en forskel i foreningslivet.
I år gik lederprisen til karina Ildor Jacobsgaard, der er klubmanager i Hareskov Værløse Tennisklub, og Sven Krarup Nielsen fra folkeoplysningsudvalget havde mange roser at dele ud af, da han overrakte hende prisen.
Læs også: Lokal tennisklub bliver moderklub i nyt udviklingsprojekt
"Det er de frivillige kræfter, der bærer foreningslivet, og der har været mange kandidater at vælge imellem til lederprisen i år. Men vi har valgt at give den til dig, fordi du både er en fantastisk leder men også en dygtigt udøver af din idræt, tennis. Du har en smittende glæde, og du forstår at motivere andre, hvilket har betydet, at du har været med til at vende tilbagegang i klubben til en fremgang", lød det fra Sven Kraup Nielsen, der også understregede det store arbejde Karina Ildor Jacobsgaard har lagt i at flette tennisklubben sammen med skolereformen.

Ungt talent fik Årets Idrætspris

Ved prisuddelingen, der fandt sted i kulturhuset Stien skulle Årets Idrætspris også deles ud, og prisen gik til det unge talent fra Værløse Badminton, Victor Axelsen.
Han var ikke selv tilstede ved prisoverrækkelsen, da han i disse dage deltager i den internationale turnering China Open.
Allerede som 16-årig blev Victor Axelsen i 2010 U19-verdensmester i single som den første europæer nogensinde. Året efter vandt han guld ved EM, og i 2013 vandt han Copenhagen Masters, hvor han mødte Lee Hyun-il i finalen.
"Han er et godt bud på en medalje ved OL i 2016", lød det fra Sven Krarup Nielsen.

null

Publiceret 12 November 2015 19:45

SENESTE TV