Barba Kaad Ostenfeld har travlt i disse dage med at hænge sine mange doodle-tegninger op i GalleriAkti på Farum Hovedgade. Foto: Helene Holm Stolle

Barba Kaad Ostenfeld har travlt i disse dage med at hænge sine mange doodle-tegninger op i GalleriAkti på Farum Hovedgade. Foto: Helene Holm Stolle

Lokal kunstner åbner galleri

"Min drøm er at en Alladins hule", lyder det fra Barbara Kaad Ostenfeld, der har åbnet et gallerifællesskab i Farum

Af
Helene Stolle

Der er ikke langt fra tanke til handling hos Barbara Kaad Ostenfeld, og derfor var hun da heller ikke længe om at tage kontakt til Birthe Berger fra konsulenthuset Akti, da hun så, at det stod mere eller mindre tomt.
"Lokalerne her er jo helt oplagte til galleri", lyder det begejstret fra den lokale kunstner, der i sommeren sprang ud som fuldtidskunstner efter et længervarende stressforløb.
Den første søndag i advent, den 29. november, åbnes dørene til den første udstilling i Galleri Akti, der ligger på Farum Hovedgade. Her er der fernisering mellem klokken 14 og 17.
"Jeg glæder mig så meget. Det her er jo et gallerifællesskab, så ud over mine egne værker vil der også være andet kunst", fortæller Barbara Kaad Ostenfeld og forklarer, at hendes intention med galleriet er at skabe en Aladins hule.
"Det skal været et sted, hvor man kan gå på opdagelse mellem forskellige slags kunst. Et sted, hvor øjet hele tiden ser noget nyt, og så skal det være sådan, at de udstillende kunstnere også vil være her på skift, så man som besøgende kan få en snak og se, hvordan der arbejdes med kunsten".

Må knibe sig i armen

Barbara Kaad Ostenfeld skal ind imellem lige knibe sig i armen for at mærke, at hun er vågen, og at galleriarbejdet og kunstnerlivet ikke bare er en drøm men derimod virkelighed.
“Jeg har altid været kreativ og elsket at tegne og male og i det hele taget at skabe. Men da jeg voksede op, lagde jeg det på hylden, for jeg havde hele tiden i tankerne, at jeg skulle lave noget, man kunne leve af", fortæller hun grinende og bliver samtidig rørt over den følelsesmæssige forløsning, som kunsten har givet hende.
"Jeg har været ude på noget af en rejse de seneste år, men kunsten har fået mig tilbage til mig selv. At mine værker, doodletegningerne, så samtidig vækker begejstring hos andre, er jeg jublende lykkelig over", fortæller Barbara Kaad Ostenfeld.
Ved udstillingen i GalleriAkti, der åbner på søndag den 29. november klokken 14 udstiller også Lene Larsen fra Værløse med filt og broderi samt Jan Stenholt med malerier.

null

Publiceret 25 November 2015 09:21