Barbara Kaad Ostenfeld er født og opvokset i Farum, men hun har siden barnsben holdt sin kunstneriske side hemmelig. Privatfoto

Barbara Kaad Ostenfeld er født og opvokset i Farum, men hun har siden barnsben holdt sin kunstneriske side hemmelig. Privatfoto

Lokal kunster udstiller på Furesø Steakhouse

BAKAOS udstiller på den lokal restaurant i Værløse

I januar måned udstiller den lokale kunstner BAKAOS sine finurlige doodlerier i Furesø Steakhouse på Værløse Bymidte – lige over for biografen.
"Furesø Steakhouse har en helt særlig plads i mit hjerte, for det var her, jeg havde min første udstilling, og det der blev startskuddet til, at jeg tog springet til at blive kunstner på fuld tid", fortæller BAKAOS, der i virkeligheden hedder Barbara Kaad Ostenfeld.
Hun er født og opvokset i Farum, men slider i dag sine tegneredskaber i Værløse. Barbara har siden barnsben holdt sin kunstneriske side hemmelig, og det er først inden for de sidste par år, at Barbara fik mod til at dele sine værker med offentligheden. Dette blev startskuddet til et helt nyt liv. I dag arbejder Barbara på fuld tid med sin kunst. 
BAKAOS' streg er genkendelig og helt hendes egen. Fællesnævneren for alle BAKAOS' værker er, at der er mere at se, hvis man går tæt på. Et udtryk på afstand - en anden fantasifuld verden tæt på. 
En række af BAKAOS's værker kan også ses i det nystartede pop-up galleri, Galleri-AKTI, i Farum Hovedgade, samt til diverse udstillinger i løbet af foråret. du kan læse mere på www.bakaos.dk, eller på Facebook: Art by BAKAOS. BAKAOS er også på Instagram.
mw

null

Publiceret 16 January 2016 06:00