Arkivfoto

Arkivfoto

Protesterne mod Laanshøj fortsætter:

Underskrifts-indsamling kører videre

Af
Helene Stolle

Der er kommet en noget længere tidshorisont for en afgørelse af planerne for byudviklingen af Laanshøj på den gamle flyvestation i Værløse. Protesterne fra borgerne mod de planlagte byggeforslag fra Boligejendom, der kræver en helt ny lokalplan, har nemlig været så massive, at kommunen ikke vil sidde dem overhørig. Derfor har Furesø Kommune nu inviteret til en dialog mellem de involverede parter for at finde frem til en mulig løsning.
Læs også: Efter massiv kritik: Kommunen inviterer til dialog om Laanshøj
Dialoggruppen har haft sit første spæde møde, men den egentlig dialog om byggeplanerne og hensynet til området og dets natur kan for alvor først gå i gang efter den 23. februar, når Laanshøj-beboerne har etableret en ny beboerforening. Det betyder også, at fristen for den underskriftsindsamling, som de utilfredse beboere har sat i gang som protest mod de oprindelige planer fra Boligejendom er blevet forlænget helt frem til den 10. marts.
"Den igangværende underskriftsindsamling er åben for alle", siger Henriette Moos, en af repræsentanterne fra beboerne i området. 
Fik du læst: Venstre om udskældt gebyr: "Undergrunden forgyldes, men frivillige foreninger må betale

Publiceret 11 February 2016 11:45

SENESTE TV