Stine Bitsch-Larsen er en helt særlig dame. Torsdag den 14. april holder hun foredrag på Farum Bibliotek om sin seneste roman. Arkivfoto

Stine Bitsch-Larsen er en helt særlig dame. Torsdag den 14. april holder hun foredrag på Farum Bibliotek om sin seneste roman. Arkivfoto

Foredrag:

Hør Stine Bitsch-Larsen fortælle om sin seneste bog

Spændende foredrag på Farum Bibliotek

At være forfatter årgang 1918 og aktuel med en ny erindringsbog er de færreste beskåret, men i tilfældet Stine Bitsch-Larsen, der har boet i Farum i en lang årrække, passer den sjældne karat.
”Stine har haft travlt siden udgivelsen af sin nye bog 'Svanevinger', og derfor er vi på Farum Bibliotek glade for at få muligheden for at præsentere en forfatter, som gennem mange, mange år også har været en hyppig gæst på sit lokale bibliotek. Og har man endnu ikke hørt hende fortælle, er chancen her nu”, fortæller bibliotekar Lene Wendelboe Nielsen.
'Svanevinger' er erindringsglimt og tanker fra et langt liv. I bogens første del fortæller Stine Bitsch-Larsen om opvæksten som præstedatter i det midt-jyske, om besættelsen og om den skelsættende rejse til Afrika i 1950'erne.
Bogens anden del er en portrætsamtale mellem forfatteren og Michael Svennevig. De to har mødtes flere gange undervejs i skriveprocessen, og i portrættet får man et indtryk af, hvordan det er at dykke ned i sin egen fortid og skildre de svanevinger, der har båret gennem et langt liv.
Stine Bitsch-Larsen debuterede i 1983 som forfatter. Inden da havde hun været skoleleder, keramiker, organist og grafiker.
Gratis billetter til foredraget torsdag den 14. april klokken 19 fås på bibliotekets hjemmeside furbib.dk
hhs

null

Publiceret 04 April 2016 07:45

SENESTE TV