Værkerne er en stor del af Barbara Kaad Ostenfelds identitet, ligesom kunstnernavnet BAKAOS, som hun brugte første gang omkring 14-års alderen. Foto: Bonne Matheson

Værkerne er en stor del af Barbara Kaad Ostenfelds identitet, ligesom kunstnernavnet BAKAOS, som hun brugte første gang omkring 14-års alderen. Foto: Bonne Matheson

Lokal kunstner med på stor udstilling i Øksnehallen

BAKAOS udstiller på Art Nordic i weekenden

Den lokale doodle-kunstner, BAKAOS, alias Barbara Kaad Ostenfeld, er blandt de 250 kunstnere fra ind- og udland, der udstiller på nordens største kunstmesse, Art Nordic, i Øksnehallen den kommende weekend.
Alle de udstillende kunstnere er prækvalificerede og er udøvende kunstnere inden for billedkunst, bronze keramik, skulpturer, glas- og smykkekunst og meget mere. På udstillingen viser den lokale kunstner et udsnit af sine værker på lærred, sten og vaser samt en skulptur.
Læs også: Søndagsfortælling: Om kunst og kunstnere på furesøegnen
BAKAOS' streg er genkendelig og helt hendes egen, og hun udmærker sig ved at have en unik og anderledes stil, og fællesnævneren for hendes værker er, at der er mere at se, hvis man går tæt på.
Udstillingen løber fra den 15. til den 17. april, og hvis du vil have fribilletter til udstillingen, kan du gå ind på Barbaras Facebook-side 'Art by BAKAOS' og finde fribilletten øverst på siden, som du kan printe. Hvis ikke du har adgang til Facebook, kan du sende en mail til info@bakaos.dk. Billetter afsendes hver aften.
mw

BAKAOS

Til daglig kan du møde BAKAOS's værker i pop-up galleriet, Galleri-AKTI, i Farum Hovedgade, samt til diverse udstillinger i løbet af foråret. Udstillingsaktiviteter kan ses på www.bakaos.dk.

Publiceret 12 April 2016 19:00