Arne Rask er blevet genvalg som formand for Liberal Alliance Furesø.

Arne Rask er blevet genvalg som formand for Liberal Alliance Furesø.

Liberal Alliance i Furesø:

"Nu vil vi i byrådet"

Liberal Alliances medlemstal er steget med 50 procent, og nu går partiet benhårdt efter at komme i byrådet ved kommunalvalget næste år

Af
Martin Warming

Martin Warming

Liberal Alliance Furesø kunne afholdt den 19. maj generalforsamling.
Her kom det blandt andet frem, at medlemstallet er steget med 50 procent, og det er særligt de unge vælger Liberal Alliance, skriver partiet i en pressemeddelelse.
"Vi har stadig et stort stykke arbejde foran os, og målet er at fremme den liberale dagsorden og blive repræsenteret i byrådet ved kommunalvalget i 2017", siger bestyrelsesformand Arne Rask.
Læs også: Sophie Løhde genvalgt som folketingskandidat
"Det er rigtig positivt at se, hvor mange unge, der støtter op om LA. De har forstået, at der skal øget økonomisk og personlig frihed til for at få virkelysten til at fungere i Danmark. Det gælder både lokalt og på landsplan", tilføjede han.
Liberal Alliance Furesøs bestyrelse er styrket både i antal og med en bredere sammensætning. Både ungdom, herunder studerende, erhvervsaktive og pensionister samt privat og offentligt ansatte er nu repræsenteret, skriver partiet i pressemeddelelsen.
Ved generalforsamlingen blev Arne Rask genvalgt som formand. Anders Quitzau, Mogens Andersen, Karen Trolle Schütter og Mads Okkels Hansen blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer. Nye medlemmer af bestyrelsen blev Søren Broner, Erik Nordstrøm og Daniel Vitagliano, og Som revisor genvalgtes Uffe Østergaard.

null

Publiceret 25 May 2016 08:10

SENESTE TV