Borgermøde om Sydlejrens udvidelse

Af
Helene Stolle

Sydlejren på den gamle flyvestation i Værløse skal udvides, og byrådet har vedtaget at sende et forslag til en ny lokalplan i høring. Derfor inviterer kommunen til borgermøde på tirsdag den 14. juni klokken 19.30 i Galaksen.
Ved borgermødet bliver der mulighed for at  blive informeret om planerne samt give sin mening tilkende.
Fik du læst: Nordsjællands Politi: Kæmpe forskel i udrykningstider
"Det er Freja Ejendom, der ejer arealerne i Sydlejren, og virksomheden er i gang med at sælge fire byggearealer omkring Filmbyen – den vestlige del af Sydlejren – hvor der planlægges at skulle opføres godt 230 boliger, der har brug for at få en byggeret, som lokalplanen vil give tilladelse til", fortæller Lene Munch-Petersen (S) fra miljø-, plan- og teknikudvalget. 
Høringen for lokalplansforslaget varer frem til den 15. august.
"Vi håber, at mange vil bidrage med synspunkter på udbygningen af området, som er en del af den såkaldte Helhedsplan for området som Freja har bedt arkitekt virksomheden Cobe om at udarbejde. Vi har allerede fået input fra Jonstrup 89, Danmarks Naturfredningsforening samt Værløse Naturgruppe som vi med interesse gennemgår og forholder os til i høringsperioden, som forvaltning og politikere", lyder det fra Lene Munch-Petersen, der også fortæller, at Sydlejren tænkes ind som en integreret del af Jonstrup by med fællesanvendelse af institutioner, skoler og butikker.
 

null

Publiceret 09 June 2016 07:34

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV