I efterårsferien kan børnene være med til at lave Værløses største maleri med farvekridt. Det sker på Bymidten. Mostphotos.com

I efterårsferien kan børnene være med til at lave Værløses største maleri med farvekridt. Det sker på Bymidten. Mostphotos.com

Efterårssjov:

Vær med til at lave Værløses største maleri

Værløse Bymidte har også masser af sjov underholdning for de mindste i løbet af efterårsferien

Det bliver bestemt ikke kedeligt at komme en tur på Værløse Bymidte i løbet af efterårferien, for her er der flere sjove arrangementet for børnene.
Onsdag den 19. oktober klokken 13 sætter den lokale kunstner Barbara Kaad Ostenfeld gang i det, der skal blive Værløses største maleri - og alle børn kan hjælpe hende ved at svinge farvekridtene helt frem til klokken 16. Hvis du synes, det kunne være sjovt, så kryds fingre for godt vejr. Ved regnvejr bliver arrangementet nemlig aflyst.
Om torsdagen gentages den succesfulde workshop fra børnefestivalen, hvor ivrige rollespilsbørn kan bygge deres eget gaffasvær. Det sker mellem klokken 12 og 16, og fredag den 21. oktober sætter Sally Sørøver gang i en en spændende og lærerig skattejagt, der både handler om gamle dage, dyr og natur.
Skattejagten finder sted løbende fra klokken 13, og klokken 16 er der præmieoverrækkelse - en af de eftertragtede præmier er billetter til 'Rosa fra Roulade' i Galaksen.
hhs

null

Publiceret 12 October 2016 19:30