Juul skal forsøge at vriste borgmesterkæden fra Bondo

46-årige Gustav Juul har en god mavefornemmelse forud for kommunalvalget til næste år

Af
Martin Warming

Martin Warming

Gustav Juul er blevet valgt som borgmesterkandidat for Venstre i Furesø. Det skete på et opstillingsmøde på Restaurant Marina Furesøbad forleden, hvor 65 venstre-medlemmer var mødt op. Gustav Juul stillede op uden modkandidat, og det bliver altså ham, der skal forsøge at vriste borgmesterkæden fra Ole Bondo Christensen ved næste kommunalvalg, der bliver afholdt i november til næste år.
På opstillingsmødet blev partiets valgprogram også vedtaget.
"Vi bygger nu videre på det valgprogram, vi gik på til valg på i 2013. Det vil sige, at vi fortsat vil arbejde for og holde øje med, at kommunens penge bliver brugt fornuftigt. I Venstre mener vi, at foreningslivet skal have gode vilkår, og vi vil fortsat arbejde på at sænke virksomhedernes dækningsafgift, så vi på et tidspunkt kan afskaffe den helt. Derudover mener vi, at der skal være valgfrihed og forskellige muligheder på både institutions- og skoleområdet, og så vil vi arbejde på at styrke skoleområdet og give forældrene større indflydelse", lyder det fra den nyvalgte borgmesterkandidat.

God mavefornemmelse

Og han har en god mavefornemmelse forud for valget til næste år.
"Jeg synes, at Venstre i Furesø står endnu bedre i dag end ved kommunalvalget i 2013, hvor vi fik et ekstra mandat i byrådsgruppen. Vi har et godt samarbejde med de øvrige borgerlige partier i byrådet - specielt de konservative - og vi har indgået et teknisk valgforbund med Liberal Alliance, de konservative og Dansk Folkeparti, og det betyder, at det er en samlet borgerlig fløj, der går til kommunalvalg og dermed undgår stemmespild. Vi har en byrådsgruppe, som arbejder rigtig godt sammen og som supplerer hinanden godt, og som gruppeformand har man brug for støtte og sparring, og det synes jeg i den grad, gruppen, der udover mig består af Lars Carpens, Kasper Krüger, Kurt Bork Christensen og Ole Holleufer, har leveret de seneste tre år", siger Gustav Juul. 
Fik du læst: Hundehader amok: "I er psykopater og jeres hunde er dræbermaskiner"
Han glæder sig samtidig over, at Berit Torm har fundet vej tilbage til Venstre. Hun valgte i 2009 at skifte Venstre ud med de konservative, men nu er hun altså tilbage på Venstres opstillingsliste. 
"Jeg er rigtig glad for, at Berit har valgt at komme tilbage til Venstre, og hun har fået en placering som nummer fem på vores opstillingsliste. Derudover har vi også fået tilgang af en ung kvinde ved navn Sanne Sejrbo-Dekker fra Værløse, som er kommet med som nummer syv på listen. Hun er en ung kvinde i 30'erne, gift og med to små børn, der går i institution i Furesø", fortæller Gustav Juul.
Det er anden gang, at Gustav Juul stiller op som borgmesterkandidat for Venstre i Furesø. Ved valget i 2013 fik Venstre 5.143 stemmer, hvilket var en fremgang på knap 1.000 stemmer i forhold til valget i 2009.
Gustav Juul er 46 år og bor i Hareskovby.

null

Publiceret 28 October 2016 05:00

Furesø Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Furesø Avis
SENESTE TV